Els creuers ‘Riviera’ i ‘Zenith’ tornen al Port de Tarragona

Els creuers ‘Riviera’ i ‘Zenith’ tornen al Port de Tarragona
18 Ago
2016

El creuer ‘Riviera’ de la companyia Oceania Cruises farà escala, per tercer any consecutiu, a la terminal de creuers del Port de Tarragona el proper dissabte 20 d’agost. Amb 1.250 passatgers a bord, principalment nord-americans, es converteix en l’onzè creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

La companyia Oceania Cruises va néixer l’any 2002 i es coneguda com una de les línies de creuers més grans del món en l’àmbit de la categoria Superior Premium. El luxós creuer disposa de 23 suites, 564 camarots amb balcó, 20 camarots amb finestra i 18 interiors.

La terminal de creuers del Port de Tarragona rebrà el ‘Riviera’ a les 8 hores procedent de Toulon (França), i el mateix dissabte 20 d’agost a les 20 hores el creuer salparà direcció Palma de Mallorca.

 

El ‘Zenith’ arriba el dilluns 22 d’agost
El dotzè creuer de la temporada serà el ‘Zenith’, que ja va atracar al Port de Tarragona el passat 8 d’agost, i tornarà a visitar la ciutat el proper dilluns 22 d’agost amb 1.828 creueristes.

El creuer ‘Zenith’, de la companyia Croisières de France, atracarà a les 8 hores a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell arribarà procedent de Marsella i salparà direcció Eivissa a les 19 hores del mateix dilluns.

22 creuers per aquest 2016
Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera: dissabte 20 d’agost i dilluns 22 d’agost
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que durant tot el dissabte 20 d’agost, i el dilluns 22 d’agost els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona