El Port de Tarragona rep dilluns el creuer ‘Zenith’ amb 1.800 passatgers

El Port de Tarragona rep dilluns el creuer ‘Zenith’ amb 1.800 passatgers
05 Ago
2016

El creuer ‘Zenith’, de la companyia Croisières de France, atracarà dilluns 8 d’agost a les 8 hores a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell arribarà a Tarragona procedent de Marsella amb 1.800 passatgers a bord, i salparà direcció Eivissa a les 19 hores del mateix dilluns.

El vaixell ‘Zenith’ remodelat l’any 2012 és una de les icones de la flota del grup Pullmantur i compta a les seves instal·lacions amb un teatre, casino, spa, vuit restaurants, discoteca i una biblioteca, entre d’altres. EL ‘Zenith’ es converteix en el desè creuer d’aquesta temporada que es preveu la millor, fins al moment, al Port de Tarragona.

Els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen i que estan planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

El Port de Tarragona consolida el projecte de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de diumenge a les 00.01 hores i durant tot el dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona