La ciutat flotant The World tria Tarragona

La ciutat flotant The World tria Tarragona
02 Ago
2016

20160801 foto creuer THE WORLDEl iot residencial més gran i exclusiu del món ha visitat Tarragona durant tot el cap de setmana
 

Tarragona Cruise Port-Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers premium. Una mostra inequívoca d'aquesta realitat és l'estada de dos dies que acaba de fer a Tarragona el iot residencial més gran i exclusiu del món, The World, una autèntica ciutat flotant que navega durant tot l'any amb unes 160 famílies a bord, propietàries de les diferents estances de luxe que viatgen per tot el planeta sense sortir de casa.

Durant aquest cap de setmana, els visitants han gaudit de l’amplia oferta que ofereix el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: patrimoni cultural i monumental, gastronomia i enoturisme.

Aquesta comunitat al mar va néixer l'any 2002 i ha visitat més de 900 ports de més de 140 països. L'itinerari està dissenyat per part dels capitans i dels residents i està pensat per cobrir tot el planeta en un període de màxim tres anys. A diferència de la majoria de vaixells, The World està més temps a terra que a alta mar.

Durant el 2016, aquest iot privat navegarà gairebé 40.000 milles visitant més de 100 ports fent escala a més de 40 països i Tarragona ha estat una de les destinacions escollides. Aquest any els residents del The World també visitaran emplaçaments exclusius com l'Antàrtida, Georgia del Sud, les Illes Maldives o el carnaval de Rio de Janeiro.

The World compta amb 165 residències de luxe a bord amb unes superfícies que van des dels 100 als 400 metres quadrats. Els interiors de les residències estan personalitzades basades en els gustos individuals dels residents.

Naixement del The World

The World va néixer amb l'objectiu d'aconseguir que els viatgers mai hagin de desembarcar. Un nou model de viatge que permet navegar durant el temps desitjat des de la comoditat de la seva pròpia residència privada. D'aquesta manera, l'any 1997 un equip de professionals va començar a treballar en el primer vaixell en el qual la gent podia viatjar pel món sense sortir de casa. La construcció del vaixell es va iniciar al maig de 2000 a Rissa, Noruega i al març de 2002 va salpar d'Oslo, ple de residents inaugurals a bord. El 30 de setembre de 2003 els residents van comprar el vaixell, i al juny de 2006, l'inventari original de residències estava ple.

La millor temporada de creuers

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers. Durant aquest mes d’agost el Port de Tarragona rebrà 5 creuers.

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona