Atrás

El Port de Tarragona rep el desè creuer de la temporada

El Port de Tarragona rep el desè creuer de la temporada
22 Oct
2015

El creuer Thomson Dream visita per tercer cop en un any el Port de Tarragona i atracarà demà a les 8 hores a la terminal de creuers, ubicada al dic de Llevant, amb 1.500 passatgers a bord. El Thomson Dream es converteix en el desè creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.
El vaixell atracarà al Port de Tarragona procedent del port de Sete (França) i salparà a la tarda del mateix divendres direcció Palma de Mallorca. El Thomson Dream navega sota bandera de Malta i té una eslora de 243 metres.
Els passatgers que han contractat activitats programades visitaran Tarragona, Reus i Cambrils, PortAventura, Poblet i Montblanc, Barcelona i un celler del territori. La resta de creueristes visitaran el territori de manera lliure.
Tarragona Cruise Port Cosa Daurada està recollint els fruits de l'estratègia iniciada, fa tres anys, i es consolida com una destinació exclusiva i de creuers a nivell internacional a la Mediterrània. Aquest any, amb l'arribada del Thomson Dream, ja són 11.550 els creueristes que han visitat la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada, i aquest mes d'octubre és especialment significatiu per l'arribada de quatre creuers en un mes i s'espera l'arribada d'un cinquè el proper dijous 29 d'octubre.
Trànsit passeig de l'Escullera
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l'Escullera, és per aquest motiu que des d'aquesta nit a les 00.01 hores i durant tot el divendres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l'Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l'accés a vehicles, patinadors i ciclistes.