El Port de Tarragona promociona els seus serveis a la fira Transport Logistic de Munic

El Port de Tarragona promociona els seus serveis a la fira Transport Logistic de Munic
05 Maig
2015

El Port de Tarragona participarà a la fira Transport Logistic que se celebra entre el 5 i el 8 de Maig a Munic. La ciutat acollirà més de 2000 expositors dels principals representants de les empreses del transport, operadors logístics i empreses de serveis del sector marítim, carretera, ferroviari i aeri i rebrà més de 52.000 visitants.

Una delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel director general, Francesc Sánchez; acompanyat per la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent; i Alberto Estrada, responsable de negoci d’intermodal i contenidors viatjaran fins a Munic per presentar els serveis de la infraestructura portuària tarragonina, i acompanyats per DP World Tarragona, operador de la terminal de contenidors del Port. L’estand del Port de Tarragona estarà ubicat dintre de la zona de l’estand de Ports de l’Estat.

Infraestructures portuàries

Transport Logistic es converteix en una oportunitat per al Port de Tarragona per promocionar els seus serveis als màxims responsables del transport logístic i donar a conèixer les seves infraestructures com és la terminal de contenidors, operada per DP World Tarragona, i la terminal ferroviària intermodal ubicada al centre de l’àrea de serveis logístics de la instal·lació portuària, i oberta a totes les empreses del territori que decideixin apostar pel ferrocarril. 

La terminal intermodal del Port de Tarragona pot acollir trens de fins a 750 m de longitud d’ample mixte (UIC i ibèric) i està preparada per moure fins a 250.000 teus a l’any. La terminal està orientada a captar tràfics marítims però també tràfics continentals, estant al servei de totes les empreses del territori.

Per la seva situació geoestratègica privilegiada i per l’important clúster petroquímic, Tarragona és un dels territoris amb major potencial de creixement. Tanmateix, disposar d’ample de via internacional amb connexió directa des del Port de Tarragona als mercats europeus és primordial per a que el territori aprofiti al màxim les oportunitats de creixement i desenvolupament, així com facilitar l’atracció de noves inversions que consolidin la trajectòria creixent de Tarragona com a hub logístic del Mediterrani.

Projecte WiderMos

La participació a aquesta fira s’emmarca en l’estratègia de projecció internacional de la infraestructura portuària de promoure el seus serveis per consolidar i captar de nous clients i obrir nous mercats.

En el marc del programa que es duu a terme a la Transport Logistic Munich, el Port de Tarragona participarà en una taula rodona en la conferència "New Governance Models in Logistics: the WiderMos approach to streamline the maritime transport integration in the door to door logistic chain" que ofereix el projecte WiderMos, i del qual el Port de Tarragona n’és stakeholder.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona