Atrás

El Port de Tarragona rep el premi al millor sistema de seguretat del 2014

El Port de Tarragona rep el premi al millor sistema de seguretat del 2014
11 Des
2014

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, va rebre ahir el reconeixement en la XXVII Edició dels Trofeus Internacionals de la Seguretat, organitzada per la revista Seguritecnia
 
El Port de Tarragona va rebre ahir a Madrid el reconeixement al millor sistema de seguretat, en el marc de la XXVII Edició dels Trofeus Internacionals de la Seguretat que organitza la revista Seguritecnia, en un acte en el que van assistir més de 400 professionals de la seguretat pública i privada d'arreu de l'Estat.
 
En el seu discurs, Josep Andreu ha agraït aquesta distinció i ha volgut posar en valor la tasca en matèria de seguretat que està desenvolupant l'Autoritat Portuària de Tarragona, "entenem la seguretat com una responsabilitat transversal en la que la seguretat física i la seguretat informàtica treballen paral·lelament amb un objectiu comú". Així mateix, Andreu ha afegit que "l'Autoritat Portuària de Tarragona creu en la importància de la seguretat com un dels seus actius organitzatius, i també especialment en oferir seguretat als seus clients en benefici de l'activitat portuària".
 
El doble objectiu del Port de Tarragona en matèria de seguretat és, per una banda, oferir alts nivells de satisfacció als clients; i d'altra banda, consolidar la prevenció i la seguretat com a valors organitzatius.
 
El Port de Tarragona ha estat reconegut per la seva estratègia integral en matèria de seguretat, amb una especial menció a la implantació d'un Sistema Avançat de Comandament i Control (SAMC-APT) d'última generació que permet gestionar de forma integral tots els recursos destinats a la prevenció i a la seguretat que puguin intervenir en els processos de gestió, especialment en casos d'alarma, com és la Policia Portuària o altres cossos de seguretat.
 
En el marc de prevenció de riscos, el Port de Tarragona també ha integrat la ciberseguretat en tots els processos com una característica més del sistema.