Atrás

El concert solidari a benefici de l'APPC - La Muntanyeta aplega més de 400 persones

El concert solidari a benefici de l'APPC - La Muntanyeta aplega més de 400 persones
22 Oct
2014

El Tinglado 1 del Moll de Costa va ser escenari el passat dissabte 18 d'octubre del concert solidari de l'orquestra Camera Musicae a benefici de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta, amb la col·laboració del Port de Tarragona i Port Tarraco. L'acte va comptar amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el director general de l'APPC - La Muntanyeta, Jaume Marí; i el director general de Port Tarraco, Marc Colls.
Superant les previsions, el concert va reunir més de 400 persones i la recaptació arriba ja als 2.000 euros, quantitat destinada de manera íntegra a les activitats que realitzen els nens i nenes de l'APPC- La Muntanyeta.
Aquest concert va representar l'acte d'inauguració de les obres de remodelació del Tinglado 1 del Moll de Costa, que van començar a inicis d'aquest 2014, amb l'objectiu de millorar la seguretat de l'edifici així com l'eficiència energètica i tèrmica. Ara el Tinglado 1 és un espai polivalent de 900m2 amb una àrea destinada a exposicions, i on s'hi podran dur a terme conferències, jornades empresarials i actes solidaris com el que es va realitzar el passat dissabte. Aquesta actuació forma part del pla de rehabilitació del Moll de Costa.