Atrás

El Tinglado 1 del Moll de Costa obre de nou les portes amb el concert solidari a benefici de l'APPC - La Muntanyeta

El Tinglado 1 del Moll de Costa obre de nou les portes amb el concert solidari a benefici de l'APPC - La Muntanyeta
14 Oct
2014

El Concert anirà a càrrec de Camera Musicae i té una entrada amb donatiu de 5 euros
El dissabte 18 d'octubre a les 20 hores, el Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona serà escenari del concert solidari de l'orquestra Camera Musicae, a benefici de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta; d'aquesta manera la recaptació íntegra d'aquest concert solidari es destinarà a les activitats que realitzen els nens i nenes de l'APPC - La Muntanyeta.
El Concert que porta per títol El Amor Brujo Falla i la influència de París té una entrada amb donatiu de 5 euros i es poden adquirir ja a través de la web www.appctarragona.org, i a partir d'aquest divendres en diferents punts de venta: Associació Provincial Paràlisi Cerebral (C/Muntanya de Sant Pere s/n); la seu de l'Autoritat Portuària de Tarragona; Marina Port Tarraco (Tinglado 3 del Moll de Costa) i la Xarcuteria Cuadras (Rambla Nova, 65). Les entrades també es podran adquirir el mateix dia del concert, una hora abans de l'acte al vestíbul del Tinglado 1 del Moll de Costa. A tothom qui vulgui col·laborar s'ha obert una fila zero, visiteu la pàgina www.appctarragona.org.
Aquest concert compta amb la col·laboració del Port de Tarragona i la Marina Port Tarraco i és l'acte d'inauguració de les obres de remodelació del Tinglado 1, que van començar a inicis d'aquest 2014, amb l'objectiu de millorar la seguretat de l'edifici, així com l'eficiència energètica i tèrmica. Ara el Tinglado 1 del Moll de Costa és un espai multifuncional de 900 m2 amb una àrea expositiva destinada, i mantenint la implicació en l'àmbit social i cultural del territori, en benefici de la relació port-ciutat.
Quan: Dissabte 18 d'octubre
Hora: 20 hores
On: Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona