Atrás

El Port de Tarragona reafirma el seu posicionament com a hub euromediterrani a la EPCA

El Port de Tarragona reafirma el seu posicionament com a hub euromediterrani a la EPCA
09 Oct
2014

En el marc de la 48ena edició anual de l'EPCA (European Petrochemical Association), el Port de Tarragona ha donat a conèixer els serveis logístics, infraestructures especialitzades i noves inversions en les més de 50 reunions establertes amb els principals agents del sector químic a nivell internacional i empreses de l'àmbit logístic. Tot amb l'objectiu d'afavorir els contactes amb les indústries químiques i amb les empreses pel transport de contenidors.
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el director general Francesc Sánchez; i el director de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci, Jordi Armengol lideren la representació del Port de Tarragona a Viena, en aquest esdeveniment de rellevància internacional què és el punt de trobada per excel·lència del sector químic a Europa, i on el Port de Tarragona ha presentat l'estratègia de convertir-se en un important hub (nus logístic) euromediterrani per al transport de mercaderies intercontinentals.
En l'edició d'enguany el Port de Tarragona ha comptat amb una meeting room en la seu de l'Annnual Meeting de l'EPCA, i on s'han establert les desenes de reunions i s'han realitzat contactes generant noves relacions comercials amb usuaris potencials per a la infraestructura portuària tarragonina. Les reunions han estat enfocades a posar de relleu la projecció internacional del Port de Tarragona, presentar l'oferta de serveis i noves inversions en infraestructures estratègiques, donar a conèixer la nova infraestructura intermodal, així com les connexions i serveis que actualment ofereix el Port en la logística ferroviària amb el seu hinterland.
Les empreses químiques ubicades a les instal·lacions del Port de Tarragona també han estat presents en la trobada anual de l'EPCA, de la qual el Port n'és soci, participant en conferències i workshops.
Una altra línea d'actuació que es duu a terme en la 48ena reunió anual de l'EPCA és la de projectar a nivell internacional el clúster ChemMed Tarragona, les seves potencialitats i els avantatges d'invertir en el territori. En aquesta línea el Port de Tarragona ha presentat l'ampliació del moll de la Química davant de les principals companyies gestores de terminals, infraestructura que permet recolzar una activitat tan important per al Port com és el moviment de productes químics i hidrocarburs.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 29 Setembre 2020
Dijous 1 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe

Dimecres 30 Setembre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Bulk Liquid Storage

Dijous 1 Octubre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
III Agrifood International Congress
Tinglado 1

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos