Atrás

Tank World News presenta el Port de Tarragona com el hub químic al Mediterrani

Tank World News presenta el Port de Tarragona com el hub químic al Mediterrani
09 Set
2014

 

El portal web internacional de notícies especialitzades en el sector portuari i la indústria Tank World News ha inclòs el Port de Tarragona en l’E-Book que porta per títol Port Storage Development: A Global Outlook. Aquesta edició presenta una visió sobre les tendències de l’àrea de l’storage de productes petroquímics, i un anàlisi dels principals ports petroquímics a nivell mundial, entre els que inclou el Port de Tarragona juntament amb altres ports de l’Orient Mitjà, Europa i EEUU.

La publicació digital assenyala la localització com un dels principals factors clau en la presa de decisions de les companyies inversores en terminals d’emmagatzematge; en aquesta línea, es presenta el Port de Tarragona com a hub químic del Mediterrani amb una ubicació geoestratègica per a la implantació de plantes d’emmagatzematge. Tanmateix, destaca la modernitat i la eficiència en la prestació de serveis orientats a la diversitat de productes petroquímics.

L’E-book també pretén reflectir el procés de millora de les infraestructures i serveis logístics del Port de Tarragona, així com els reptes de futur en l’àmbit del sector petroquímic.

Enllaç per descarregar Port Storage Development: A Global Outlook:

http://www.tankworldnews.com/free-e-book-port-storage-development-a-global-outlook