Atrás

El vaixell químic Othello atraca per primera vegada al Port de Tarragona

El vaixell químic Othello atraca per primera vegada al Port de Tarragona
25 Ago
2014

A les instal·lacions de Terquimsa al moll de la Química s'ha dut a terme la operativa de càrrega de 5.000 tones d'estirè, amb destinació Rotterdam
El vaixell tanc químic Othello, construït enguany, ha realitzat avui la seva primera aturada al moll de la Química del Port de Tarragona. Membres de la Direcció de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona han entregat dos llibres sobre la història i el present de la ciutat de Tarragona i del Port al capità del vaixell. L'acte ha comptat també amb la presència de Laura Ferrario, Agency Director de Next Maritime a Tarragona.
Next Maritime, SL és l'empresa consignatària del vaixell Othello, que ha atracat al moll de la Química del Port de Tarragona procedent del port de Yalova (Turquia), i ha carregat 5.000 tones d'estirè amb destinació el port de Rotterdam (Països Baixos) en una operativa que ha dut a terme Terminales Químicos, S.A. (Terquimsa). El vaixell té una eslora de 104,95 metres, un calat màxim de 9,35 metres i una mànega de 17 metres.