Atrás

L’ambaixadora de Nicaragua coneix el Port de Tarragona

L’ambaixadora de Nicaragua coneix el Port de Tarragona
02 Jul
2014

L'ambaixadora de Nicaragua a Espanya, Verónica Rojas; i el cònsol general de Nicaragua a Espanya, Orlando Duarte van visitar dissabte les instal·lacions del Port de Tarragona on van ser rebuts pel seu president, Josep Andreu, i van poder conèixer personalment les infraestructures portuàries i els projectes de futur del Port.
Josep Andreu va presentar les línies estratègiques de creixement de la infraestructura tarragonina com són la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, la inversió en infraestructures portuàries internes, i la demanda de les externes com és l'A27 o el Corredor Mediterrani; l'aposta per la sostenibilitat; i el projecte de creuers per convertir Tarragona en referent mediterrani de creuers. Així mateix, Andreu va manifestar com el Port de Tarragona treballa amb responsabilitat, davant la conjuntura econòmica actual, per tal de consolidar-se com un port de referència al Mediterrani i contribuir al desenvolupament econòmic i productiu del país.
Per la seva banda, l'ambaixadora de Nicaragua a Espanya i el cònsol general de Nicaragua van explicar al president del Port el model econòmic de desenvolupament del país, i com la inversió en projectes i infraestructures estratègics contribueixen al creixement de Nicaragua.
Després de la recepció institucional al Port de Tarragona, els alts representants del país sud-americà van visitar l'Ajuntament de la ciutat.