Atrás

El Port de Tarragona obre al públic un nou parc infantil al Moll de Costa

El Port de Tarragona obre al públic un nou parc infantil al Moll de Costa
02 Jul
2014

L'equipament d'aquesta nova àrea de jocs és apte per a nens i nenes amb mobilitat reduïda
El nou espai d'esbarjo infantil ubicat davant del Tinglado 4 del Moll de Costa ja està obert al públic. Ahir al matí es va dur a terme l'acte d'inauguració que va comptar amb la presència de la directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port de Tarragona, Montse Adan; la 2a Tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni i consellera de Zona de Part Baixa -Serrallo -Residencial Palau -Verge del Carme de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo; i el president de l'Associació de Veïns del Serrallo, Ferran Diago.
Aquesta nova zona d'esbarjo infantil al Moll de Costa compta amb una superfície de 400 m2, i està equipada amb jocs i gronxadors aptes per a nens de 4 a 12 anys. Amb aquesta ampliació de la zona de parc infantil, són ja 1.320 m2 destinats als jocs infantils i zones lúdiques al Serrallo i al Moll de Costa, obres dutes a terme pel Port de Tarragona. Com és la zona d'esbarjo infantil ubicada davant de la Confraria de Pescadors i la situada al costat del Pont de la Petxina. Aquests espais dedicats al lleure i a l'esbarjo infantil estan orientats a la temàtica marina.
Aquesta obra s'ha dut a terme per tal d'ampliar el servei que el Port de Tarragona ofereix a la ciutadania en quant a espais dedicats al lleure i a l'esbarjo infantil. L'equipament d'aquesta nova àrea de jocs és apte per a nens i nenes amb mobilitat reduïda, i tota la zona infantil està dotada amb un sòl continu de seguretat de gruix variable EPDM en funció del risc de caigudes, segons la normativa internacional de referència EN-177 i ASTM F1292 per a major seguretat.
Característiques tècniques:
Per a l'equipament d'aquesta nova àrea de jocs s'ha utilitzat el vaixell de càrrega de la zona ja existent per a menors de 4 anys, la qual ha estat complementada amb un gronxador de 2 cadires i un tobogan model "La cova d'Aladí". A més s'ha instal•lat un nou vaixell "Vaixell de càrrega Groc", un joc moll "cigne' i un gronxador niu.
- Gronxador Niu Grau 3
- Moll Cigne Grau 3
- Vaixells Grau 2/3 Accés ADA (Joc a nivell de sòl, panells tàctils i accés ADA)
- Accessibilitat a l'àrea, i paviment cautxú