Atrás

El Port de Tarragona organitza la II Jornada Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida

El Port de Tarragona organitza la II Jornada Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida
16 Jun
2014

La sessió es durà a terme el proper dimecres 2 de juliol al Refugi 1 del Moll de Costa amb la col·laboració de les Cambres de Comerç de Tarragona, Lleida, Reus, Tortosa i Valls.
Després de l'èxit de l'anterior edició, que va concentrar més d'un centenar de professionals i empresaris amb un total de 1.400 reunions, el Port de Tarragona promou novament aquesta trobada de networking. La Jornada està orientada als empresaris/es, directives/us i professionals d'empreses per fer contactes ràpids en una sola jornada per generar noves oportunitats i obrir nous mercats en els sectors de l'alimentació, indústria, química, agricultura, ramaderia, tecnologia i logística.
L'objectiu és impulsar la internacionalització de les empreses, fomentant la cohesió i la cooperació dels empresaris per tal de generar nous projectes export en l'àrea d'influència del Port de Tarragona.
En aquesta edició de "Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida" participarà com a ponent Pelayo Corella, redactor en cap de la revista Comercio Exterior i professor de l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESIC) de la Universitat Pompeu Fabra.
"Getting Contacts Export & Logistics Tarragona-Lleida" compta amb la col·laboració de les Cambres de Comerç de Tarragona, Lleida, Reus, Tortosa i Valls, mitjançant la participació dels seus associats en aquesta jornada d'empresa més Networking. No obstant això, la Jornada resta oberta a tots els professionals i empresaris de les províncies de Tarragona i Lleida que vulguin trobar i donar solucions per iniciar exportacions, obrir nous mercats i en definitiva treballar amb les noves tecnologies per promocionar el teixit empresarial i econòmic del territori.
Getting Contacts Export & Logistics
La dinàmica de la jornada parteix d'una agenda de 10 reunions business to business, que cada participant rep prèviament i dissenyada segons les necessitats prèviament expressades pels assistents. Es tracta d'una agenda de reunions a mida per a cada empresa.
Per què participar de "Getting Contacts Export & Logistics‟?
- Contactar amb distribuïdors, agents, experts en mercats
- El treball d'una sessió equival a 15 reunions
- Export managers amb gran experiència
- Estalvi de costos de desplaçament a països de destí
- Recollir informació actualitzada de mercats i productes
- Establir reunions per generar nous projectes
Per més informació i inscripcions:
www.gettingcontacts.com Telf. 93 001 44 78 Mail : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Antwerp XL
Berlin ExpoCenter City

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global

Dijous 23 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Andalusian Commodity Exchange

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties