Atrás

El Port de Tarragona es presenta com a plataforma logística intermodal del Sud d’Europa al SIL 2014

El Port de Tarragona es presenta com a plataforma logística intermodal del Sud d’Europa al SIL 2014
16 Maig
2014

Un any més, el Port de Tarragona estarà present al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció 2014 (SIL), que se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 de juny sota l’eslògan “Som la logística”. La 16ena edició de la fira posa de manifest el seu lideratge a Espanya, el Mediterrani i el Sud d’Europa.

El SIL 2014 serà el punt de trobada anual de la logística i els professionals del sector, un fòrum de relació i comunicació on poder abordar les inquietuds dels diferents segments que configuren aquest ampli sector en creixement i expansió contínua.

Dins del marc de la fira, el 4 de juny, a les 12:30h, tindrà lloc El dia de la Comunitat Portuària, on el Port de Tarragona convidarà a tots els visitants del seu estand B-221 al tradicional cocktail i presentarà els seus avantatges competitius, serveis i infraestructures per confirmar les instal·lacions del Port com a plataforma logística intermodal del Sud d'Europa i un enllaç entre continents. 

SIL CHEMICAL 2014: 'ChemMed Tarragona, química creant futur'

ChemMed Tarragona patrocina la jornada SIL CHEMICAL 2014 , amb la col·laboració dels impulsors del clúster: Port de Tarragona i l'Associació Empresarial Química de Tarragona. La jornada es durà a terme el proper dimecres 4 de juny, a la sala Pabilex, en el marc del Saló Internacional de la Logística, i porta per títol 'ChemMed Tarragona, química creant futur'.

Per inscriure a la jornada SIL CHEMICAL 2014 'ChemMed Tarragona, química creant futur'  http://www.silbcn.com/es/actos_jornadas/jornada_chemical.php