Atrás

El Clúster Químic de la Mediterrània, presentat a Groningen

El Clúster Químic de la Mediterrània, presentat a Groningen
25 Abr
2014

Ahir la delegació de ChemMed Tarragona va presentar el Clúster Químic de la Mediterrània a la reunió anual de l'European Chemical Site Promotion Platform, celebrada a Groningen, Holanda. La directora general de l'AEQT, Teresa Pallarès, i el director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez, han estat els encarregats d'explicar el projecte als assistents. En total, 15 representants d'altres ports, clústers i pols químics d'arreu d'Europa; d'un total de 28 que són els que integren l'associació.
 
En la presentació de ChemMed Tarragona, s'ha explicat aquesta posada en valor de les sinèrgies existents entre el sector químic tarragoní, el Port i els agents territorials, una suma que confecciona un entorn idoni per a poder acollir noves inversions. El pol químic de Tarragona representa el 25% de la producció química estatal i constitueix el més important del sud d'Europa. Amb aquesta constitució del Clúster, els representants de ChemMed han explicat que es vol seguir treballant de manera conjunta per a trobar solucions a les necessitats del sector, fent encara més atractiu aquest territori per a la conservació de les empreses que ja el conformen i per a la implantació de noves companyies, que estiguin vinculades amb la química i la indústria que l'envolta.
Els actes de la 'Member Meeting' de l'ECSPP seguiran aquest divendres amb una jornada de conferències, que serà inaugurada per la màxima autoritat del departament d'economia de la província de Groningen, la senyora Yvonne van Mastrigt.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 29 Setembre 2020
Dijous 1 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe

Dimecres 30 Setembre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Bulk Liquid Storage

Dijous 1 Octubre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
III Agrifood International Congress
Tinglado 1

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos