Atrás

Sant Jordi 2013

Sant Jordi 2013
08 Maig
2013

sant jordi 2013Un any més, el Port de Tarragona ha estat present a la Rambla Nova de Tarragona amb motiu de la Diada de Sant Jordi presentant les propostes editorials publicades, així com totes aquelles novetats que s’han presentat al llarg de l’any relatives a la historia de la nostra ciutat, i a les quals el Port de Tarragona dóna suport.
 
Enguany es va registrar una gran assistència de públic a la parada del Port de Tarragona. La ciutadania va acollir amb gran entusiasme el repartiment gratuït de punts de llibre i de la revista ‘Bon Port’. En conjunt, es van vendre una seixantena de publicacions, d’entre les quals va destacar la novetat editorial ‘En Pere, el Vermell, es fa a la mar’, un relat infantil sobre la pesca lligat al barri del Serrallo. Altres novetats d’enguany són ‘El Serrallo. Ahir i Avui’ i ‘Navinímia’, tercer volum de la sèrie Ancorades al Port de Tarragona. Quant a aquest últim, cal destacar que és la primera vegada que el Port realitza una edició de llibre digital, i que aquesta iniciativa no s’aturarà aquí, sinó que se seguirà treballant fins a englobar la majoria d’obres ja publicades. Podeu veure un vídeo de la Diada fent clic aquí.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Antwerp XL
Berlin ExpoCenter City

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global

Dijous 23 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Andalusian Commodity Exchange

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties