Port Tarragona se suma a la campanya solidària ‘Gran recapte d’aliments’

Port Tarragona se suma a la campanya solidària ‘Gran recapte d’aliments’
22 Nov
2022

‘El Gran Recapte d’Aliments’ celebra aquest any la seva 14a edició durant el 24 i 25 de novembre

PortSolidari col·loca contenidors al vestíbul de la seu administrativa i a l’edifici de la Policia Portuària fins el 27 de novembre perquè el personal de l’APT i de la comunitat portuària pugui fer les seves aportacions

Es fa una crida a fer donatius d’aliments bàsics com llet, oli i conserves de peix i verdures

El Refugi 1 del Moll de Costa s’habilitarà com a magatzem logístic per tal de millorar la coordinació, emmagatzematge i transports dels aliments

Port Tarragona, de la mà del grup de treballadors i treballadores de Port Solidari se suma a la campanya solidària ‘Gran Recapte d’Aliments’ que aquest any 2022 celebra la seva 14a edició, els dies 25 i 26 de novembre.

Port Solidari ha col·locat diversos contenidors al vestíbul de la seu administrativa del Port Tarragona, edifici situat al passeig de l’Escullera, i a l’edifici de la Policia Portuària, situat al Moll Comercial, 154, perquè la plantilla de l’organisme portuari tarragoní i tota aquella persona que ho desitgi pugui fer la seva aportació a la campanya d’enguany. En aquest cas, l’equip organitzador de PortSolidari ha volgut deixar un marge més ampli i, aquests contenidors estan habilitats des del dimarts 15 de novembre fins al diumenge 27 de novembre.

Per una altra banda, el Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona es convertirà en magatzem logístic per agrupar i transportar els aliments recollits per la campanya d’arreu del territori. El magatzem s'habilita gràcies a l’acord entre el Port de Tarragona i els organitzadors de la campanya del Gran Recapte amb l’objectiu de millorar la coordinació, emmagatzematge i transport dels aliments recollits per totes les iniciatives de la demarcació de Tarragona.

Crida a participar

PortSolidari i vol sensibilitzar a la plantilla del Port Tarragona sobre la realitat de la pobresa alimentària al nostre entorn i fa una crida a participar en la donació d’aliments,. Aquest any emfasitzant en productes bàsics com llet, oli i conserves de verdura i peix.

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments i s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de tota la ciutadania. Segons les dades publicades per l’organització de ‘Gran Recapte d’Aliments’ els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen en cada edició permeten proveir a les entitats d’aliments per un període aproximat de 3 mesos.

El divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre respectivament, l’organització de la campanya farà una recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya.

Per a més informació de la campanya ‘Gran Recapte d’Aliments’ https://www.granrecapte.com/ca/que-es-el-gran-recapte/

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona