Atrás

El Port de Tarragona rep la Certificació Mediambiental ISO 14001

El Port de Tarragona rep la Certificació Mediambiental  ISO 14001
27 Nov
2012

El Port de Tarragona rep la certificació mediambiental  ISO 14001
 
El Port de Tarragona va rebre el passat 25 d’octubre el certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons la norma ISO 14001, que concedeix l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR). L’ISO 14001 és l'eina de gestió ambiental més estesa al món, amb més de 250.000 certificats en 155 països. El Port de Tarragona és el tercer port de l’Estat que té aquesta certificació.

El
certificat acredita que el Port de Tarragona compleix amb els requisits que estableix la Norma ISO 14001 i que ha implantat un sistema de gestió ambiental que ajuda a prevenir els impactes ambientals, utilitzant els mitjans necessaris per evitar-los, reduir-los o controlar-los, però sempre en equilibri amb la racionalitat socioeconòmica i apostant per la millora contínua.
Amb l'obtenció d'aquesta certificació mediambiental es tanca un procés iniciat l'any 2011 i serveix de base perquè el Port l’incorpori en la seva política de gestió i prioritzi la prevenció de la contaminació mediambiental en els àmbits de la seva competència.
 
Podeu veure un vídeo sobre l'entrega del certificat fent clic aquí.