Oberta la inscripció, gratuïta, a la ‘Jornada de sostenibilitat i cura mediambiental en creuers i nàutica esportiva’ del proper 20 d’octubre

Oberta la inscripció, gratuïta, a la ‘Jornada de sostenibilitat i cura mediambiental en creuers i nàutica esportiva’ del proper 20 d’octubre
17 Oct
2022

La trobada de professionals del sector es durà a terme el pròxim dijous, 20 d’octubre a les 9:00h al Teatret del Serrallo, al Moll de Costa del Port de Tarragona

Personal expert parlarà sobre tendències, estratègies i noves polítiques per donar resposta a la necessitat de respecte del medi ambient per part del sector

Port Tarraco i Tarragona Cruise Port-Costa Daurada són organitzadors de la jornada amb el suport tècnic d’AWP Services i CruiseNews Mediagroup i la col·laboració de CLIA-Cruise Lines International Association

Aquest dijous 20 d’octubre, el Teatret del Serrallo acollirà la primera ‘Jornada de sostenibilitat i cura mediambiental en creuers i nàutica esportiva’ organitzada Port Tarraco i Tarragona Cruise Port-Costa Daurada amb el suport tècnic d’AWP Services i CruiseNews Mediagroup i la col·laboració de CLIA-Cruise Lines International Association.

L’acte comptarà amb la presència de professionals, personal expert i executiu rellevant del sector de creuers i nàutica esportiva, així com en sostenibilitat i cura mediambiental. que parlarà sobre tendències, estratègies i noves polítiques per donar resposta a la necessitat de respecte del medi ambient per part d’aquest sector de l’activitat turística.

Es tracta d’una jornada gratuïta. L’organització ha obert l’enllaç https://tuit.cat/Q0Bdt per tal, que les persones interessades en assistir es registrin prèviament.

La jornada comptarà amb ponències per compartir i analitzar les línies estratègiques vitals que cohesionin el món turístic de creuers i la nàutica esportiva amb bones pràctiques que fomentin un entorn segur i sostenible a la societat.

Aquesta primera edició comptarà amb dues taules rodones on els assistents i professionals debatran sobre el model a seguir i exposaran noves tendències per tal que donar resposta a les necessitats mediambientals actuals i al mateix fer compatibles les activitats marines i nàutiques esportives.

Els organitzadors

Port Tarraco, gestionada per l’empresa Ocibar, és la marina per a iots del Port de Tarragona amb unes instal·lacions equipades per oferir una estada còmoda, segura i agradable durant tot l'any. Ofereix 33 amarradors d'entre 45 i 160 metres, servei de seguretat i una gran varietat d'empreses especialitzades poden facilitar serveis de manteniment i de subministraments als iots.

Tarragona Cruise Port – Costa Daurada és la marca comercial amb la qual la Taula Institucional de Creuers de TArragona promociona aquesta activitat turística. Els membres de la Taula Institucional de Creuers són: l’Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Reus, Ajuntament de Vila-Seca, la Diputació de Tarragona, l’Aeroport de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona, la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, PortAventura, la Universitat Rovira i Virgili i el Port de Tarragona, entre altres.

Cruise Lines International Association (CLIA) és l'associació comercial de la indústria de creuers més gran del món amb representació a Amèrica del Nord i del Sud, Europa, Àsia i Austràlia. El compromís de la CLIA és aconseguir creuers amb zero emissions netes de carboni per al 2050 en tota la flota mundial i estan en camí de reduir la taxa d'emissions de carboni en un 40% per al 2030. CruiseNews Mediagroup és l’empresa líder en la informació de creuers i especialitzada en promoció, desenvolupament, comunicació i màrqueting de la indústria global de creuers. És l'editora de la revista CruisesNews i organitzadora i propietària dels Premis Excellence de creuers i l'International Cruise Summit.

Les persones interessades en assistir poden registrar-se a https://tuit.cat/Q0Bdt i poden tenir informació més detallada a l’agenda de negoci Port Tarragona https://tuit.cat/ruacn

 

Programa de la jornada

Pàgina oficial
+ info
 

 

Etiquetat com
  • Creuers a Tarragona
  • Tarragona ciutat de creuers
  • Terminal de creuers

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

L’objectiu és obrir el Port i els seus espais a la ciutadania, donant la possibilitat de conèixer les seves instal·lacions, tant per mar com per terra, i de veure les diferents operatives portuàries.

 

PROGRAMA I FORMULARIS