Atrás

Presentació del Volum 3 de Navinímia en format digital

Presentació del Volum 3 de Navinímia en format digital
28 Nov
2012

Presentem el 3r, i darrer volum, d'Ancorades al Port de Tarragona. Embarcacions del s. XIX, Navinimia - volum 3. Si bé els anteriors dos volums les fonts consultades eren les del Port de Tarragona, en aquest tercer volum les fonts de consulta són bàsicament la premsa escrita. Fet que era necessari per completar tot el segle XIX de vaixells ancorats al Port de Tarragona.
S’ha d'agrair la feina ingent feta pels dos autors, i el que representa per al Port i per al conjunt d’entesos (i els que no ho són tant). Són prop de 700 pàgines, amb els noms dels vaixells, i tots els detalls: tipus, filiació, origen, destinació, bandera, i tot això no exempt de recerques alternatives per “afinar” més en cada un dels vaixells.
Cal remarcar, que és la primera edició de llibre digital que es fa des del Port, i amb voluntat de continuïtat, ja que ens volem situar com la primera administració/organisme que aposta pel llibre digital, i que les seves publicacions, encara que no totes, seran digitals.
Des d’aquí volem tenir un record molt especial per Francesc Escatllar que ens deixà el passat mes d’octubre.

 

Podeu descarregar el llibre digital en format .epub aquí: default  NAVINÍMIA Podeu descarregar el llibre digital en format .mobi aquí: default  NAVINÍMIA Podeu veure un vídeo de la presentació fent clic aquí.