El Port de Tarragona engega la segona edició de la mostra artística Expressa’t en versió nadalenca

El Port de Tarragona engega la segona edició de la mostra artística Expressa’t en versió nadalenca
11 Nov
2021

Fins al 30 de novembre, escoles, associacions i entitats interessades poden fer la seva inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntant la documentació necessària i publicada a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa.

Diferents espais del Moll de Costa s’habilitaran com a escenaris de les actuacions

La mostra se celebrarà els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre en diferents horaris

Després de l’èxit assolit en la primera edició de la Mostra artística Expressa’t el passat mes de maig, el Port de Tarragona n’organitza una segona edició amb l’objectiu de continuar promovent la cultura al territori i, en especial, posar en valor la tasca que realitzen les escoles, associacions i entitats en l’àmbit cultural en les seves diferents vessants: dansa, música i altres manifestacions artístiques.

Aquesta segona edició se celebrarà en el marc de les festes de Nadal i per tant la temàtica de les actuacions anirà relacionada amb aquestes dates. Els dies escollits per celebrar la mostra són el 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, en tres horaris diferents; 17 h, 18 h i 19 h.

S’habilitaran diferents espais al Moll de Costa per acollir les actuacions i propostes artístiques. Depenent del caràcter de l’actuació es durà a terme a l’interior del Tinglado 1 o als espais exteriors situats davant del Tinglado1, Tinglado 2 i Tinglado 3.

La Mostra Expressa’t va néixer el passat mes de maig de 2021 davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que busquen espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. Davant d’aquesta necessitat, el Port de Tarragona va habilitar la plaça situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa per acollir-hi actuacions de ball i música.

En aquesta edició, com en l’anterior, hi poden participar totes les escoles, centres, associacions, entitats… públiques o privades del Camp de Tarragona que tinguin com a activitat principal la formació i l’aposta per les diferents disciplines artístiques citades anteriorment .

Com participar a Expressa’t

Aquelles escoles o entitats interessades a participar en la mostra artística hauran d’enviar un formulari amb les dades establertes a les bases (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 30 de novembre.

En aquest espai web es pot trobar el formulari d’inscripció, els requisits i la documentació necessària per poder sol·licitar la participació en aquesta segona edició Expressa’t.

Difusió, presentació, peticions i selecció

El Port de Tarragona estudiarà les propostes rebudes per decidir quines seran les escoles i entitats que participaran durant aquesta segons edició de la mostra ’Expressa’t’ i quins seran els escenaris proposats.

Els criteris que es tindran en compte estaran alineats, per una banda, a intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines, i per altra banda, a la valoració de la proposta, el compliment dels requisits i finalment l’ordre d’arribada de la petició.

Mitjançant la pàgina web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter i Facebook) es dona difusió i es publiquen els documents necessaris per presentar-se a la mostra artística (requisits, bases, drets d’imatge, etc) per a totes aquelles escoles, associacions o entitats interessades a participar.

El divendres 3 de desembre es farà públic el llistat d’escoles que participaran en l’edició d’enguany, detallant l’horari i el dia assignat.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors