El Port Tarragona participarà en més de mitja dotzena de fires durant els mes d’octubre

El Port Tarragona participarà en més de mitja dotzena de fires durant els mes d’octubre
28 Set
2021

L’Autoritat Portuària de Tarragona es promocionarà en les principals fires de l’estat i d’Europa

Es tracta de la represa presencial d’un sector que havia traslladat la seva activitat a l’online

El Port Tarragona presentarà els seus projectes Horitzó 2023

En el marc de l’estratègia de projecció internacional, el Port de Tarragona participarà durant el proper mes d’octubre en set fires comercials per captar nous clients i tràfics. El Port se suma així a la represa d’un sector que havia quedat paralitzat en la seva activitat presencial i que havia traslladat la seva oferta gairebé al complet en format online.

Els esdeveniments on el Port de Tarragona hi serà present són un punt de trobada entre carregadors, navilieres, operadors logístics, i diferents empreses interessades en la logística portuària. Els representants de l’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona realitzarà jornades de networking així com visites a possibles clients per explicar els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per, d’aquesta manera, captar nous tràfics.

El representants de l’Autoritat Portuària aprofitaran aquestes fires i trobades per explicar els projectes estratègics del Port de Tarragona Horitzó 2023, un any en el que conflueixen en el temps la posada en funcionament d’infraestructures clau per al creixement del Port de Tarragona com són la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) i l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella de la mà de CTC-Combi Terminal Catalonia (joint venture liderada per BASF). A més del salt endavant que suposarà la posada en marxa de les dues connexions terrestres com són el Corredor del Mediterrani i el túnel del coll de Lilla.

En l’actual situació sanitària moltes de les fires aposten encara per un format híbrid, una barreja entre una part presencial i una altra part online. Es tracta d’un primer pas per retornar a una presencialitat plena quan les condicions ho permetin.

Les 6 fires on el Port de Tarragona serà present

BNEW, del 5 al 8 d’octubre, és tracta d’un esdeveniment híbrid, amb plataforma virtual i 4 espais físics a Barcelona on es faran diverses conferències presencials, entre elles la del president del Port de Tarragona, Josep M Cruset.

EPCA, del 5 al 7 d’ocubre, la reunió anual més gran de la comunitat mundial de la indústria petroquímica a Europa (EPCA) i que reuneix més de 700 empreses de més de 50 països. El Port de Tarragona hi assistirà de forma virtual.

Fruit Attraction, del 5 al 7 d’octubre, en aquesta edició es celebrarà en format de fira híbrida, amb plataforma Live Connect per fer contactes entre empreses, i fira física a Madrid on el Port de Tarragona hi tindrà l'estand juntament amb Ports de l’Estat.

El Port de Tarragona compta amb una posició estratègica per servir el seu mercat immediat, Catalunya i Aragó, així com el centre/sud de França gràcies a comptar amb equipaments i serveis de primer ordre.

Mediterranean Ports and Shipping Conference 2021, del 5 al 7 d’octubre, l'exposició i conferència anual més gran sobre ports de contenidors i terminals de la regió mediterrània. El departament comercial de l’Autoritat Portuària hi serà present dins de l’estratègia d’expansió d’aquest tipus de tràfic al Port de Tarragona com a terminal amb menys congestió, àgil i bona connectivitat terrestre.

World Maritime Week 2021, del 5 al 7 d'octubre, és una trobada de referència del sector marítim internacional organitzada a Bilbao, que acull, en paral·lel, la celebració de 5 congressos internacionals relacionats amb els sectors logístics marítims. El Port de Tarragona hi anirà de forma presencial per trenar contactes i nous clients que puguin estar interessats en treballar en els molls tarragonins.

ECG Conference, del 14 al 15 d’octubre, és la trobada anual de l’Associació Europea de Logística de Vehicles que es realitza a Brussel·les (Bèlgica). En ella es reuneixen els proveïdors de logística amb els proveïdors d'equipaments i serveis. El Port de Tarragona hi serà present per conèixer l'evolució del mercat dels vehicles acabats i intercanviar impressions amb empreses logístiques i navilieres.

European Bulk Liquid Storage Summit, del 27 al 28 d’octubre, és l’esdeveniment referent en el món dels tancs i l'emmagatzematge a la Mediterrània que es celebra a Cartagena. El Port de Tarragona viatjarà amb l'objectiu de conèixer la situació de les terminals a la Mediterrània, les perspectives del sector i treballar per potenciar Tarragona com a node hub per a productes líquids amb possibilitats de creixement.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors