La mostra Expressa't transformarà el Moll de Costa en l’aparador del talent artístic jove de Tarragona

La mostra Expressa't transformarà el Moll de Costa en l’aparador del talent artístic jove de Tarragona
09 Jun
2021

Acollirà la primera edició de la mostra artística Expressa’t on les escoles i entitats podran compartir les seves produccions de final de curs

La iniciativa artística proposada per la vessant cultural ‘Moll de Costa’ del Port Tarragona ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat

Durant els caps de setmana 12-13 i 19-20 de juny la plaça, situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, serà l’espai per mostrar creacions de diferents disciplines artístiques

El president del Port de Tarragona, Josep M Cruset, i la directora de Port-Ciutat, Montse Adan, han presentat avui la primera edició de la Mostra d’Escoles i entitats artístiques “Expressa't” que se celebrarà durant els propers dos caps de setmana davant del Tinglado 1 del Moll de Costa.

El president del Port ha destacat que la mostra és un espai que el Port de Tarragona ofereix al talent jove de la ciutat i del territori perquè mostri el resultat de la feina de tot un curs”, en uns moments –ha asssenyalat- “molts complexos per reunir-se per assajar i treballar a conseqüència de les mesures antiCOVID19”.

La trobada amb la premsa ha servit per anunciar les escoles, entitats i grups artístics que han respost a la crida del Port de Tarragona per participar en la primera edició de la mostra. Gairebé 15 entitats artístiques ompliran, durant els caps de setmana 12-13 i 19- 20 de juny, la plaça situada enfront del Tinglado 1 del Moll de Costa.

La mostra Expressa’t, anunciada a la ciutat el passat 27 de maig, “ha tingut una gran acollida per part del sector artístic de la ciutat”, ha explicat Montse Adan. La responsable de Port-Ciutat també ha afegit que ”el Port de Tarragona dóna resposta a una demanda creixent d’espais i de suport a la creativitat i d’aquí la importància d’oferir a la ciutat aquest tipus de projectes artístics destinats a dinamitzar la cultura, l’art i la comunicació no verbal mitjançant la música, la dansa, el circ, el teatre, etc.”.

Cruset ha afirmat que “des de l’organització de la mostra Expressa’t li han comunicat que treballen en consolidar la mostra artística com una iniciativa artística fixa en la programació cultural de cada any del Moll de Costa”.

La directora de Port-Ciutat ha aprofitat la trobada per agrair totes i cadascuna de les propostes que s’han rebut i, es compromet a seguir treballant per acompanyar les propostes artístiques que el talent local produeix per contribuir a enfortir el teixit cultural i artístic de Tarragona i del territori. I ha aprofitat també per convidar a la ciutadania a gaudir els pròxims caps de setmana, quan es presenta Expressa’t, el que serà un escenari immillorable envoltat de mar, música i moviments al Moll de Costa, la Rambla de la Cultura de Tarragona.

Programació Expressa’t

La programació de la primera edició d’Expressa’t és la següent:

 

Dissabte 12 de juny

10:30h Yoga one

12:00h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill

18:00h El Tecler

19:30h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill

 

Diumenge 13 de juny

10:30h

12:00h Estudi de dansa Aif de Mertixell Puvill

18:00h

19:30h Ballet Amaia Dorronsoro

 

Dissabte 19 de juny

10:30h Banda Unió Musical

12:00h Adele acadèmia de dansa

18:00h El Taller de dansa

19:30h Escola de dansa Àfrica Aguilar

 

Diumenge 20 de juny

10:30h Esbart Santa Tecla

12:00h Rambla Music

18:00h Institut Pons d’Icart

19:30h Escola de dansa Dansartt

 

Seguretat i mesures COVID 19

A causa de l’excepcional situació que estem vivint amb la COVID 19 s’han d’establir mesures alineades a totes les recomanacions actives a hores d’ara. Per aquest motiu a la plaça del Tinglado 1 del Moll de Costa es mantindran les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada per la COVID-19 i es seguiran els protocols existents per a garantir la seguretat de totes les persones que assisteixin.

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors