El Port de Tarragona convida les escoles i entitats artístiques de la ciutat a participar en la mostra artística ‘Expressa’t’

El Port de Tarragona convida les escoles i entitats artístiques de la ciutat a participar en la mostra artística ‘Expressa’t’
27 Maig
2021

Expressa’t, organitzada pel Port de Tarragona en la seva vessant de Port Ciutat, permetrà a les escoles i entitats artístiques mostrar al públic els seus espectacles de final de curs

Un total de 16 escoles i entitats podran compartir els seus treballs en la primera edició ’Expressa’t’

Durant els caps de setmana 12-13 i 19-20 de juny la plaça, situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, serà l’espai per mostrar creacions de diferents disciplines artístiques

Per poder participar s’ha d’enviar un correu a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins al 2 de juny a les 19:00, d’acord amb els requisits publicats a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat

 

Aquest mes de juny, el Port de Tarragona sota la seva marca cultural, Moll de Costa, engega un potent projecte artístic, la mostra ‘Expressa’t.

Durant dos caps de setmana de juny, 12-13 i 19-20 de juny, el Port de Tarragona organitza la mostra que permetrà a les escoles, centres i entitats que tinguin com activitat principal la formació i l’aposta en l’educació d’alguna disciplina artística (dansa, música, circ, ...), siguin públiques o privades del Camp de Tarragona, a participar en la mostra artística Expressa’t.

La mostra ‘Expressa’t’, neix davant les nombroses peticions de diferents entitats i escoles que busquen espais a l’aire lliure per realitzar concerts i actuacions. El Port Tarragona, davant aquesta necessitat habilita la plaça, situada davant del Tinglado 1 del Moll de Costa, com escenari per a les representacions artístiques.

Un total de 16 centres podran participar i compartir els seus espectacles durant els dos caps de setmana. Cada dia col·laboraran 4 entitats, una a les 10:30h del matí, la segona a les 12:00h, la tercera a les 18:00h i la darrera a les 19:30h. Cada dissabte i diumenge actiu en la mostra ‘Expressa’t (12,13,19 i 20 juny) es mantindran els mateixos horaris.

Com participar a Expressa’t

Aquelles escoles interessades a participar en la mostra artística hauran d’enviar un formulari amb les dades establertes als requisits (https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa#expressat) a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 2 de juny a les 19:00h.

A causa de l’excepcional situació que estem vivint amb la COVID 19 s’han d’establir mesures alineades a totes les recomanacions actives a hores d’ara. Per aquest motiu les entitats han de complir amb els requisits publicats.

1. Cada escola tindrà un mínim de 30 minuts i màxim de 50 minuts per presentar les seves actuacions.

2. Hi haurà un màxim de 15 persones actuant a l’escenari.

3. Les persones que actuïn han de tenir com a mínim 6 anys, l’equivalent al primer curs de primària.

4. Podran actuar un màxim de 30 persones per escola.

5. Hi podran assistir un màxim de 60 persones com a públic i, es distribuiran seguint les indicacions que estableixi el personal del Port.

6. S’haurà d’omplir el formulari amb les dades del centre sol·licitant, signar el model de declaració jurada de responsabilitat vers les mides COVID-19, signar el model de cessió de drets d’imatge i, finalment adjuntar una còpia de la pòlissa de responsabilitat civil de l’escola o entitat que sol·licita participar en la mostra Expressa’t. (el formulari i els models estan publicats a l’espai anteriorment citat).

7. Al correu de sol·licitud les escoles poden adjuntar un màxim de 3 imatges per representar gràficament en què consisteix el seu espectacle.

En tot moment es mantindran les mesures de seguretat i higiene necessàries derivades de la situació motivada per la COVID-19 i es seguiran els protocols existents per a garantir la seguretat de totes les persones que assisteixin.

Característiques de l’espai

La plaça del Tinglado 1 del Moll de Costa es transformarà en dos escenaris. Per una banda un escenari amb una tarima de 8x4 metres amb una alçada de 0,5 metres. Per altra banda, un escenari de 8x4 metres de linòleum.

Les escoles, en les seves sol·licituds, hauran de fer saber quin tipus d’escenari prefereixen per mostrar les seves creacions a ‘Expressa’t’

Difusió, presentació, peticions i selecció

A l’hora de decidir quines són les escoles i entitats que participaran es tindran en compte diferents criteris.

En primer lloc intentar aplegar escoles i entitats de diferents disciplines, en segon lloc la valoració de la proposta i el compliment dels requisits i, finalment l’ordre d’arribada de la petició.

Mitjançant la pàgina web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/moll-costa i les xarxes socials del @PortTarragona i @MolldeCosta (Twitter i Facebook) es donarà tota la difusió i informació necessària. El dilluns 7 de juny es farà públic el llistat d’escoles que podran participar en l’edició d’enguany, detallant l’horari i el dia assignat. Cal afegir que l’escoles que hagin estat seleccionades rebran un correu amb el dia i hora assignats per a participar.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona