Port de Tarragona estableix un acord de col·laboració amb l’Institut Pere Martell de Tarragona

Port de Tarragona estableix un acord de col·laboració amb l’Institut Pere Martell de Tarragona
25 Maig
2021

Es tracta d’un acord per a la formació pràctica de dotze alumnes que estan cursant estudis de formació professional

Durant un mes i mig els estudiants duran a terme tasques de restauració d’elements destacats del Moll de Costa, Serrallo i recinte portuari

 

A mitjans del mes de maig el Port de Tarragona va establir un acord de col·laboració amb l’Institut Pere Martell de Tarragona. L’acord es va consolidar amb la signatura del president del Port de Tarragona i del Centre d’Estudis Marítims de l’Autoritat Portuària de Tarragona (CEMAPT), Josep Maria Cruset i el director de l’Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel Rodríguez.

Cemapt i el centre docent van signar el document amb la finalitat que 12 alumnes que estan cursant els seus estudis de formació professional de pintura siguin acollits en pràctiques a les instal·lacions del Port de Tarragona des del 12 de maig fins al 28 de juny de 2021.

Els alumnes han superat les sessions prèvies de seguretat e higiene en el treball i ja han iniciat els seus treballs en diferents dependències, sempre sota la tutela del personal responsable i acreditat del Cemapt.

Els alumnes fan tasques de restauració d’elements destacats del Moll de Costa, Serrallo i recinte portuari així com el condicionament d’espais de treball i d’exposicions.

En declaracions del responsable de Manteniment de la Direcció d’Infraestructures i Conservació del Port, Pablo Pedro González, destaca el fet que els estudiants treballen amb destresa i interès, desenvolupant tasques assignades amb responsabilitat i iniciativa. González, que ha dissenyat una llista de feines, afegeix que els estudiants estan portant a terme d’una forma exemplar cadascunes de les iniciatives que se’ls hi proposa. Tasques com adequar un antic transformador del Serrallo, la reparació i rehabilitació d’elements estratègics del Port com norais, rotondes, casetes, vorades, etc.....

Ajudant per a un aprenentatge pràctic

El Port de Tarragona treballa per establir convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb l’alumnat de diversos instituts de Formació Professional de la ciutat de Tarragona, per tal de dotar-los de competències que aporten una pràctica en una empresa d’acord amb el que especifica el contingut curricular del Cicle Formatiu.

Els centres amb els quals el Port també hi col·labora són IES Vidal i Barraquer, IES Compte de Rius, IES Cal·lípolis, IES Joan XXIII, Escola Mare de Déu del Carme, Escola de capacitació nàutica pesquera i Escola Sant Rafael, entre d’altres.

L’organisme tarragoní defensa el fet que les institucions públiques han d’incloure dins la seva responsabilitat social corporativa projectes compartits que contribueixen a la formació de la gent jove i a crear oportunitats de realització personal.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona