Port Tarragona assisteix a la Transport Logistic de Munich

Port Tarragona assisteix a la Transport Logistic de Munich
07 Maig
2021

L’acord amb Combi Terminal Catalonia i el Port genera expectatives en el transport intermodal

Tècnics de la direcció comercial del Port de Tarragona han participat online en la fira “Transport Logistic” que habitualment se celebra presencialment a Munich, Alemanya. Els representants del Port ha pogut constatar que l’acord per explotar la terminal intermodal de la Boella, signat fa unes setmanes entre Combi terminal Catalonia (CTC) i el Port, ha estat esmentat a la fira com un dels projectes clau per a importants empreses del sector.

El director de Kombiverkehr, Armin Riedl, va destacar l’important paper que tenia el Port de Tarragona en els plans de futur de la seva empresa. Dins de la taula rodona que va pronunciar ahir al migdia, titulada “La sostenibilitat i l’eficàcia en la intermodalitat del futur”, preguntat sobre la seva estratègia d’expansió en terminals, Riedl va afirmar que, més enllà de l’estratègia nacional (alemanya) on han entrat a participar en la gestió d’algunes terminals, “Tarragona és un dels nostres desenvolupaments clau en la nostra expansió cap altres països”. El director de Kombiverkehr ha acabat dient que “per aconseguir-ho estem plantejant fer-ho amb socis tant europeus com espanyols”.

Kombiverkehr és una important empresa de transport intermodal amb seu a Frankfurt, Alemanya, fundada el 1969. És un operador intermodal a Europa que opera una flota de trens que uneixen 30 països. És membre de la UIRR, "Union internationale des sociétés de transport combiné Rail-Route" (Unió Internacional d'Empreses de Transport Combinat Carretera-Ferrocarril). Aquest operador uneix actualment l’Estat espanyol i Alemanya amb 26 trens directes entre Madrid i Duisburg, i és una de les companyies que participen en la joint venture CTC, empresa que aspira a explotar la terminal intermodal de La Boella al Port de Tarragona.

La fira Transports Logístics d’enguany s’ha celebrat del 4 al 6 de maig i s’ha centrat sobre les xarxes internacionals de la indústria logística. Les ponències i tallers han versat sobre logística, mobilitat, digitalització, sostenibilitat i gestió de la cadena de subministrament. L’organització ha apostat per un programa molt complet de 88 trobades digitals per oferir una visió àmplia sobre tendències, innovacions i inspiració a través de conferències amb els actors més importants de la indústria logística.

Transport Logistic 2021 ha tractat a fons els principals temes que preocupen el sector: els nous models de negoci i la transformació digital, la sostenibilitat i l’optimització de la cadena de subministrament, i l’impacte de la pandèmia en la indústria logística.
 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona