Port Tarragona obre la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari

Port Tarragona obre la VI Convocatòria d’Ajudes a projectes socials sota el distintiu PortSolidari
21 Abr
2021

PortSolidari impulsa una convocatòria per donar suport econòmic a projectes solidaris d’entitats sense ànim de lucre

La convocatòria consta de 3 ajudes d’un màxim de 3.000€ i han de tenir impacte a la demarcació de Tarragona

La data límit de presentació de projectes és el 16 de maig i la resolució final es publicarà el 4 de juny a la pàgina web del Port https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari

 

El Port de Tarragona ha obert la VI Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta per a projectes socials, sota el distintiu de PortSolidari.

La comissió PortSolidari està formada per treballadors i treballadores del Port Tarragona i, impulsen aquesta convocatòria per donar suport econòmic a projectes solidaris en àmbits d’actuació de la inclusió social, la inserció laboral, la discapacitat, la salut i l’educació a entitats sense ànim de lucre.

Les propostes han de tenir impacte directe sobre la província de Tarragona i han de contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits. Les iniciatives que es vulguin presentar han d’estar alineades amb la missió de PortSolidari que consisteix a fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els més desfavorits.

Cada projecte ha d’estar ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) que farà el paper d’interlocutor i de representació de la iniciativa que es vol presentar. Cal afegir que els projectes han de comptar amb una memòria on s’haurà d’establir de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

La convocatòria consta de tres ajudes econòmiques d’un màxim de 3.000 € cadascuna i sense que l’import total, de cada projecte, pugui superar el 80% del pressupost total de la idea. La data límit per a presentar les propostes és el 16 de maig a les 14.00h i la publicació dels projectes preseleccionats es donarà a conèixer el 24 de maig. El resultat final es publicarà a la pàgina web del Port de Tarragona www.porttarragona.cat el pròxim 4 de juny.

El Port convida a seguir les seves xarxes socials (@PortTarragona,@PortSolidari) i la pàgina web www.porttarragona.cat per tenir tota la informació actualitzada.

 

Com presentar la iniciativa

Les bases d’aquesta VI convocatòria es poden trobar a l’enllaç oficial https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/portsolidari.

Cal omplir un formulari, que es pot descarregar conjuntament amb les bases publicades a l’enllaç anterior. Una vegada emplenat, s’haurà de presentar en el registre de l’Autoritat Portuària de Tarragona presentant el formulari, la memòria del projecte, etc.

Un cop finalitzada la fase de presentació d’iniciatives, els projectes seran preavaluats per un tribunal format per membres de la Comissió de PortSolidari que duran a terme una primera preselecció. Els resultats d’aquesta preselecció es farà pública el 24 de maig.

Entre el 24 i 31 de maig, l’equip humà del Port Tarragona, votarà entre els projectes preseleccionats pe triar les 3 iniciatives finalistes i guanyadores.

El 4 de juny es farà públic el resultat final en la pàgina web del Port de Tarragona www.porttarragona.cat.

La persona que apadrina la iniciativa presentarà, abans del 31 de desembre de 2021, una memòria justificativa final del projecte que avali l’èxit i implementació de la idea que va presentar i va guanyar.

 

Què és PortSolidari

PortSolidari és la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries. Va néixer el 2007 de la confluència de dues necessitats. La primera fer partícip a la plantilla del Port de la responsabilitat social per part de l’empresa, i per altra banda la de donar visibilitat a l’activitat social de les persones que l’integren.

Els principals objectius de PortSolidari són fomentar la consciència social, donant suport a col·lectius en situació desfavorable; fomentar i promoure la participació dels treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona en projectes i iniciatives solidàries tant pròpies com externes i, desenvolupar tasques de sensibilització social en l’àmbit de la Comunitat Portuària.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona