El III Agrifood International Congress se celebrarà els dies 5 i 6 de maig en format virtual

El III Agrifood International Congress se celebrarà els dies 5 i 6 de maig en format virtual
19 Abr
2021

Es tracta de la primera edició 100% online, després de les edicions de 2016 i 2018

Es donaran cita les principals empreses del sector agroalimentari

Ja s’han superat el centenar de persones inscrites al web https://www.agrifoodporttarragona.com/

 

La tercera edició de l’Agrifood International Congress se celebrarà del 5 al 6 de maig i serà retransmès en directe des d'una plataforma web virtual, en format de congrés virtual bilingüe i gratuït, amb accés des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

L’objectiu d’aquesta tercera edició del congrés internacional és intercanviar coneixement i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten al sector, des de la producció de matèries primeres, passant pel seu subministrament, transport i logística, fins arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor. Així mateix, forma part de l'objectiu d'aquest congrés fomentar el networking entre tots els actors rellevants d'aquest sector, per enfortir les relacions comercials.

En aquest congrés, organitzat conjuntament amb Ports de l’Estat, es donaran cita les principals empreses que integren el sector agroalimentari: estibadores, consignatàries, importadores, fabricants de pinsos, entre d’altres. I ponents  de les principals empreses logístiques, productores de pinsos i carns i de mercats de matèries primes i geoestratègiques pel sector.

Les inscripcions per al congrés van a  bon ritme. A falta de tres setmanes per la celebració de les jornades, la xifra de persones inscrites supera ja el centenar. Els registres es poden fer a través del web https://www.agrifoodporttarragona.com/.

 

Un congrés consolidat

L’Agrifood International Congress neix al 2016 com a punt de trobada de tots els agents implicats en el sector agroalimentari i on es donen a conèixer totes les novetats del sector; al 2018 es va fer la segona edició i la tercera estava prevista per al 2020.

A causa de l'impacte de la Covid-19, el Port de Tarragona va decidir traslladar la 3a edició de l’Agrifood International Congress als dies 5 i 6 de maig de 2021 i al 2020 es realitza l’Agrifood Virtual Meeting per mantenir el contacte amb totes les parts interessades.

 

Tarragona, centre neuràlgic dels productes agroalimentaris

El Port de Tarragona s'ha convertit en una peça estratègica de la cadena logística del sector agroalimentari. La seva localització i proximitat als centres productius, la seva alta especialització, la seva productivitat i les seves infraestructures són determinants per a aquest sector.

Bon exemple de la importància del sector agroalimentari a Tarragona ha estat la posada en funcionament del sistema d’entrega de productes agroalimentaris (SEA). Aquest nou sistema desenvolupat per l'APT té com a objectiu facilitar als compradors d'agroalimentaris i transportistes la recollida de mercaderies de les Terminals Agroalimentàries del Port de Tarragona, millorant l’aprofitament dels espais disponibles, augmentant-ne el rendiment.

Durant els primers mesos de posada en funcionament el sistema ha suposat una reducció 2,5 milions d’euros mensuals en cost d’oportunitat per les empreses, reduint en 50 minuts de mitjana el temps d’espera i ha contribuït a la disminució d’emissions de CO2. Durant l’any 2020 el Port de Tarragona va moure prop de 5 milions de tones de productes agroalimentaris.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona