L’art del Mediterrani es dóna cita amb una mostra col·lectiva al Refugi 1 del Moll de Costa

L’art del Mediterrani es dóna cita amb una mostra col·lectiva al Refugi 1 del Moll de Costa
16 Abr
2021

Es tracta d’una exposició que va néixer de la inquietud de l’Associació Reusenca d’Artistes

Un total de 16 artistes del territori s’han reunit per mostrar un recull de pintures, fotografies i escultures sota el paraigua de l’art mediterrani català

La mostra, d’entrada lliure, s’obrirà al públic el dia 16 d’abril i romandrà oberta fins al 6 de juny

 

Aquest 16 d’abril i, fins al 6 de juny, l’art del Mediterrani català serà el protagonista al Refugi 1 del Moll de Costa. Es tracta d’una exposició, d’entrada lliure, que recull pintures, fotografies i escultures de dues generacions d’artistes catalans.

Sota el títol ‘Art del Mediterrani Català’, un total de 16 artistes exposen la seva obra gràfica inspirada per la llum i els colors de la Mediterrània.

La mostra col·lectiva que s’exposarà al Refugi 1 va néixer de la inquietud de l’Associació Reusenca d’Artistes (ARA), una entitat sense ànim de lucre fundada el 2003. La plataforma ARA pretén difondre la consideració professional d’artistes del territori fomentant activitats i promovent l’art per donar a conèixer les arts plàstiques.

L’horari per visitar l’exposició és de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Cal recordar que els dilluns romandrà tancada.

Exposicions artístiques al Moll de Costa

El Port de Tarragona, des de la seva marca cultural Moll de Costa, ofereix una programació cultural variada als seus espais com ara el Tinglado 1 i el Refugi 1.

Cites artístiques que creen al·licients per desplaçar-se fins al Port, passejar en el què s’ha convertit en ‘La Rambla de la cultura” de Tarragona i gaudir de les exposicions en un entorn immillorable: la façana marítima de Tarragona. Un escenari que engloba des de la Vila marinera del Serrallo, la Marina Port Tarraco, el Port Esportiu o el Passeig Marítim del Miracle.

Un recorregut, acompanyat de la mirada del Mediterrani, que explora les relacions entre l’art i el nostre entorn. Una oportunitat per gaudir en uns moments en què, les limitacions de mobilitat derivades de la COVID 19, dels atractius lúdics i turístics del Port de Tarragona.

Són temps d’aforaments limitats, ús de mascareta i distància entre les persones, però no impedeixen gaudir presencialment de l’art, el pensament, la cultura i la creativitat. Un posicionament compartir per les més de 12.500 persones que s’han apropat al Moll de Costa durant aquest darrer trimestre 2021.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors