El Port Tarragona inicia les obres de remodelació del ferm dels vials al Moll d’Aragó

El Port Tarragona inicia les obres de remodelació del ferm dels vials al Moll d’Aragó
25 Mar
2021

Les obres previstes consisteixen en l'execució de noves línies de clavegueram, un nou prisma de telecomunicacions, la renovació de la vorera existent i la renovació de tot d'asfalt del vial

L'empresa ASFALTECNO ha estat adjudicatària de l'obra de remodelació per un import de 1.210.880 euros

El Port de Tarragona ha començat l'obra de remodelació del ferm dels vials Osca i Pamplona al Moll d'Aragó, que va des de la rotonda del Moll de Llevant fins a l'inici del Moll de Catalunya. L'empresa ASFALTECNO ha estat adjudicatària de l'obra per un import de 1.210.880 euros.

Els treballs d'execució de les obres tenen una durada prevista de 6 mesos des de la seva data d’inici, aquest mes de març. Les obres consistiran en la creació de noves línies de clavegueram, un nou prisma de telecomunicacions, la renovació de la vorera existent i la renovació de tot l'asfalt del vial.

En els vials Osca i Pamplona del moll d’Aragó, es concentra bona part de l'entrada i sortida del trànsit de vehicles pesats del Port de Tarragona amb la conseqüent degradació dels paviments, tant de calçades com de voreres.

Una millora per fases i zones

Per tal d'interferir el mínim possible amb l’alta activitat portuària d’aquella la zona s'ha previst executar l'obra en fases i zones diferents. Primer de tot es faran els treballs d'execució del nou clavegueram, del prisma de telecomunicacions i de la renovació de la vorera.

Aquestes tasques només requeriran del tall d'un dels 4 carrils de circulació per treballar, o puntualment de dos carrils per fer creuaments del vial. Per la qual cosa sempre hi haurà pas en els dos sentits i així permetre en tot moment l’operativa en el moll.

S'ha dividit l'obra en tres zones i quatre fases diferents per no tenir rases obertes en tota la longitud del vial, així la senyalització i les afectacions al trànsit estan més localitzades.

Durant la fase 1 es treballarà el tram que va des de la rotonda moll Llevant fins després de les sitges del moll d’Aragó. La segona fase consistirà en les obres des de les sitges fins al moll de Navarra. Mentre que la tercera fase s’intervindrà el vial en el tram moll de Navarra. En la quarta fase es treballarà l’asfaltat de tot el vial. Les tres primeres fases corresponen als treballs de clavegueram, prisma i vorera. Mentre que la fase 4 correspon a l'asfaltat.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors