El Port de Tarragona inicia un procés de millora a la ‘’Passarel·la del Port’

El Port de Tarragona inicia un procés de millora a la ‘’Passarel·la del Port’
15 Mar
2021

Les obres, dividides en 3 fases, començaran aquest dilluns 15 de març i suposaran una millora del paviment i de les zones oxidades a causa del salnitre de la mar

Amb un pressupost total de 39.500 (IVA exclòs) euros i un termini d’execució d’un mes l’empresa TECEMAC serà l’encarregada de dur a terme les tasques de millora

La passarel·la, que romandrà oberta, només tancarà provisionalment els trams on s’estiguin duent a terme les tasques de millora

A partir del dilluns 15 de març, el Port de Tarragona inicia un procés de millora a la ‘Passarel·la del Port’. Les obres, amb un termini d’execució d’un mes tenen un pressupost total de 39.500 € (IVA exclòs).

Responsables de la Direcció d’Infraestructures i Conservació del Port de Tarragona, han declarat que les millores consisteixen a fer un tractament al paviment de la passarel·la als 3 trams , que a causa de la climatologia i de les condicions atmosfèriques i pel fet d’estar situada al costat de la mar han incidit en l’estat del paviment.

Per aquesta raó, les obres s’han dividit en tres fases, corresponents als tres trams diferenciats de la passarel·la, per tal de només tancar la part on els treballs s’estiguin duent a terme.

 

En la primera fase, del 15 al 21 de març, les obres de millora seran a la part sud de la infraestructura, just la que connecta amb l’estació del tren (part groga de la imatge). La ciutadania podrà passejar per la infraestructura excepte per aquest tram.

La segona fase, del 22 al 28 de març, els treballs seran a la part de la passarel·la que connecta amb el Balcó del Mediterrani (zona vermella de la imatge). Aquesta part vermella romandrà tancada al públic, tot i que el primer tram treballat a la primera fase ja estarà oberta al públic.

Del dilluns 29 de març fins al dilluns 5 d’abril, festes de Setmana Santa, no hi haurà cap intervenció sobre la passera, i per tant estarà totalment oberta a la ciutadania.

Les obres es reiniciaran del dimarts 6 d’abril fins al 12 d’abril on la intervenció es durà a terme a la part central de la passarel·la. Concretament el tram verd de la imatge que connecta amb el passeig marítim del Miracle. El tram 1 i 2 estaran oberts.

Cada tram de la infraestructura necessita un tractament específic tot i que en línies generals les obres de millora consisteixen a reparar les zones d’òxid o desenganxades, el poliment del paviment amb l’aplicació de resina i l’aplicació d’un segellat més ferm previ empolvorat d’un àrid especial .

Cal recordar que la Passarel·la del Port va ser una obra finalitzada el maig de 2018 donant la possibilitat a la ciutadania d’anar del centre urbà al passeig marítim del Miracle en tan sols set minuts. La infraestructura del Port s’ha convertit en una zona ludicocultural donant resposta a una demanda històrica de la ciutat per salvar les vies del tren per arribar a la platja.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors