El Port de Tarragona explica l’accés laboral i ofereix assessorament per a la cerca de treball a la Fira d’Ocupació

El Port de Tarragona explica l’accés laboral i ofereix assessorament per a la cerca de treball a la Fira d’Ocupació
02 Mar
2021

La fira, organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona, es durà a terme els dies 2 i 3 de març en format virtual

El Port presenta les dues aplicacions, per a la recerca de feina, publicades a l’espai web ‘Treballa amb nosaltres’

L’objectiu de la fira és posar en contacte, de forma efectiva i directa, a persones que busquen o volen canviar de feina

El Port Tarragona participa en la Fira de l’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç els dies 2 i 3 de març. L’organisme portuari hi explica l’accés i ofereix assessorament laboral a les persones en procés de recerca d’ocupació.

L’Autoritat Portuària de Tarragona hi tindrà presència, amb els seus professionals del departament de Recursos Humans (RH), donant suport i explicant tot el necessari per poder accedir a treballar en un dels seus variats llocs de feina.

Al Port de Tarragona hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones que vetlla perquè les empreses de la comunitat portuària puguin exercir la seva activitat amb totes les garanties i exigències del mercat.

L’edició, en format virtual, presenta estands de més de 30 empreses de diferents sectors on es poden consultar ofertes de treball i mantenir entrevistes interactuant-hi de forma fàcil i en temps real. Un punt de trobada que, any rere any, es consolida com una de les cites més importants del sector de l’ocupació. Cal afegir, que la darrera edició, organitzada el passat mes de desembre de 2020, va comptar gairebé amb 1.200 persones inscrites.

La Fira de l’Ocupació es complementarà amb un total de sis tallers i conferències virtuals amb temàtiques orientades a ajudar a les persones candidates a trobar feina i millorar la seva ocupabilitat.

 

L’espai ‘Treballa amb nosaltres Port Tarragona’

Des del departament de RH del Port de Tarragona es vol donar difusió a dues plataformes laborals per a la recerca de feina. Plataformes publicades a l’espai web oficial ‘Treballa amb nosaltres’. Per una banda, la plataforma de ‘Sol·licitud de treball de l’Autoritat Portuària, (https://extranet.porttarragona.cat/CVapt/index.php/ca/), una eina on les persones interessades poden emplenar les seves sol·licituds de treball per tal d’incorporar la informació a la base de dades del Port de Tarragona.

 

Visualització de tasques

Per altra banda, l’aplicació ‘Borsa de treball de la Comunitat portuària del Port de Tarragona’, https://extranet.porttarragona.cat/portcoms/index.php?lang=ca, vol ampliar la difusió de les demandes que arriben al Port fent-les extensives a la resta d’empreses que conformen la Comunitat Portuària.

La participació del Port de Tarragona amb aquesta aplicació en la Fira d’Ocupació també permetrà explicar amb exactitud les competències i funcions de l’Autoritat Portuària (APT) i permetrà visualitzar millor les seves tasques en l’àmbit de portuari. És habitual que hi hagi certa confusió entre les tasques de l’APT i de les empreses que desenvolupen la seva activitat al Port. Hi ha persones que creuen que l’APT és la responsable directa dels treballs d’estiba i desestiba, del transport i l’emmagatzematge de les mercaderies o de les tasques de manteniment, quan en realitat la majoria d’aquests treballs van a càrrec d’empreses privades autoritzades.

Amb aquesta segona plataforma es pretén ampliar les possibilitats de trobar feina, donant a conèixer les demandes que arriben al Port de Tarragona a la resta d’empreses relacionades amb l’organisme.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors