Atrás

La Policia Portuària del Port Tarragona cedeix dos ponts de llums prioritàries a l’Agrupació de Defensa Forestal de Les Borges del Camp

La Policia Portuària del Port Tarragona cedeix dos ponts de llums prioritàries a l’Agrupació de Defensa Forestal de Les Borges del Camp
28 Gen
2021

La cessió es produeix pel canvi de tots els ponts de llums prioritàries de la flota de vehicles de la Policia Portuària

La Policia Portuària del Port Tarragona ha cedit dues llums prioritàries a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Les Borges del Camp. L’entrega es duu a terme per part de la Policia Portuària després d’haver actualitzat tots els ponts de llums prioritàries de la seva flota de vehicles.

La Policia Portuària del Port de Tarragona ha cedit els ponts de llum ja que els nous models, d’una gama superior, disposen d’un panell desplegable en el qual es poden inserir missatges lluminosos. En total s’han adquirit 6 nous ponts lluminosos, que a més de millorar els actuals, també ofereixen una nova característica, enviar missatges de veu per un altaveu integrat que duen instal·lats.

Els ponts de llums prioritàries se cedeixen a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Les Borges del Camp, una organització de voluntaris de suport a la vigilància forestal sense afany de lucre. Aquesta cessió significa una adaptació de la normativa actual als vehicles d’emergència de l’Agrupació de Defensa Forestal del municipi del Baix Camp.