Atrás

L’Arxiu del Port publica un tast de la versió digital de l’escape room ‘El misteri de l’arxivera’

L’Arxiu del Port publica un tast de la versió digital de l’escape room ‘El misteri de l’arxivera’
04 Gen
2021

Avui 4 de gener estarà disponible a través de l’enllaç https://tuit.cat/Jno3l

El públic gaudirà d’un tast del què serà la versió digital completa que s’activarà a finals de gener de 2021

 

Avui dilluns 4 de gener de 2021 estarà disponible, a través de la pàgina web del Port de Tarragona (https://tuit.cat/Jno3l), un tast de la versió digital de l’escape room “El misteri de l’arxivera”, ideat per aquest espai històric i cultural.

La presentació de l’activitat es farà via xarxes socials i  al calendari d’activitats de la pàgina oficial del Port, https://tuit.cat/q4g4l.  Durant aquesta jornada, les persones que hi participin podran submergir-se en  un tast del què serà una activitat digital engrescadora i atractiva. Es preveu que de cara a finals de gener de 2021 l’escape room estigui disponible en versió completa a través d’aquest enllaç,  https://view.genial.ly/5fce119934487c74a6da88bf

A  conseqüència de la pandèmia i a causa de la limitació d’activitats presencials el Port ha optat per la fórmula digital amb l’objectiu d’arribar al màxim de públic possible.

 

L’escape room d l’Arxiu

L’any 2019, coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius, es va estrenar aquesta innovadora activitat en el món dels arxius. Aleshores l’activitat es va presentar en format presencial participant una cinquantena de persones. La proposta  va ser  coorganitzada amb Auriga Serveis Culturals.

La gran acollida d’aquesta proposta va fer que l’Arxiu del Port hagi treballat per oferir la proposta en format digital i, així,  adaptar-se als moments actuals.

 

Nits d'il·lusió, dies de diversió - Nadal 2020​

L’escape room ‘El misteri de l’arxivera’ és una de les propostes que formen el calendari d’activitats programat per la marca cultural Moll de Costa del Port de Tarragona.

Sota el títol “Les Nits de la Il·lusió”, el Port de Tarragona presenta una proposta variada d’activitats presencials en els espais de Moll de Costa i activitats accessibles a través d’internet, orientades a grans i petits, i compatibles amb unes festes de Nadal afectades per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del COVI19.

Es poden consultar les diferents propostes culturals organitzades pel Port de Tarragona a l’agenda d’activitats publicada al web oficial https://tuit.cat/qk5Kw.