El Port treballa per la temporada de creuers 2021

El Port treballa per la temporada de creuers 2021
30 Nov
2020

‘Nothing moves without you’ és el missatge triat per promocionar Tarragona com a destinació turística de creuers

La construcció del nou Moll de Balears permetrà operar amb unes immillorables condicions a partir de maig del 2021

La marca Tarragona-Costa Daurada present a les més reconegudes fires del sector turístic

El Port de Tarragona treballa per consolidar Tarragona com a destí regular de turisme de creuers en una estratègia de promoció que ha guanyat pes a mesura que la pandèmia ha anat afectant el funcionament normal del sector.

Es tracta d’una de les línies estratègiques de promoció vigents que el Port ha reforçat per augmentar l’atractiu de Tarragona com a principal destinació turística, en una campanya dirigida al sector de creuers amb la mirada posada en el 2021.

Aquesta acció comunicativa es basa en la difusió d’un audiovisual, de poc més de 25 segons, sota el títol, ‘Nothing moves without you’, (https://youtu.be/u6gAcmP21ko) promogut per Tarragona Cruise Port Costa Daurada (https://www.tarragonacruiseport.com/), reforça i aposta pel gran atractiu del territori i fa una crida al sector turístic per conèixer la destinació de Tarragona. L’objectiu és mantenir el posicionament en el mapa dels creuers i en el programa de les principals navilieres.

La campanya, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, es desplega per encarar les futures temporades amb el desig de reprendre l’activitat quan els efectes de la pandèmia i la normativa ho permetin. De moment, l’enfocament de les activitats creuerístiques a Tarragona és mantenir una vigilància constant per aprofitar les oportunitats presents i futures, i treballar per garantir les mesures de seguretat.

Més activitat promocional

La campanya ‘Nothing moves without you’ és la darrera d’una llarga llista d’accions promocionals desplegada durant aquest any 2020. L’aturada de l’activitat creuerística durant aquest temps que la COVID ha obligat a reorientar les accions de promoció que, a més de donar suport a l’acció comercial, han consistit a fer valdre el territori i preparar el retorn del sector amb la millor posició possible.

L’equip de creuers del Port de Tarragona ha celebrat reunions, conferències i trobades virtuals en les fires per sestar presents en tot moment en els centres neuràlgics de la comunitat de creuers. A més, ha estat pioner a l’Estat espanyol en l’organització del primer webinar sobre l’adaptació del sector de creuers a les noves mesures de seguretat derivades de la pandèmia de coronavirus.

El Port de Tarragona ha participat en desenes de networking per presentar Tarragona com a ciutat de creuers, apostant per arguments que mostressin la diferenciació i l’exclusivitat de la destinació Tarragona.

La campanya destaca per damunt de tot el ric patrimoni natural i històric de Tarragona, ja que és una destinació excel·lent per ser inclosa als itineraris de creuers pel Mediterrani Una destinació amb diferents reconeixements per part de la UNESCO, entre ells, Tarragona i el Monestir de Poblet com a Patrimoni de la Humanitat, els castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i el Delta de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera.

Moll de Balears

La construcció del nou Moll de Balears també ha estat un dels arguments de pes de l’acció comercial i promocional del Port. Tots els agents del sector dels creuers han demostrat molt d’interès en aquest nou espai de 4.000 m2 que permetrà atracar al Port fins a 4 creuers a la vegada i que estarà operatiu al voltant del mes de maig de 2021. Una inversió de 27 milions d’euros on es podrà treballar amb unes immillorables condicions i dotarà al Port recorregut de creixement.

 

Etiquetat com
  • Creuers
  • Creuers a Tarragona

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors