El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques sota l’aixopluc del marc de col·laboració existent entre els dos organismes

El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques sota l’aixopluc del marc de col·laboració existent entre els dos organismes
22 Oct
2020

La formació comença el pròxim 16 de novembre i finalitza el febrer de 2022

Un màster dissenyat per aconseguir un alt nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques

El Port i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona impulsen el pròxim mes de novembre el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques.

El Port de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona són dues institucions que treballen de forma conjunta per impulsar accions adreçades a potenciar l’entorn socioeconòmic i a fomentar la recerca i la formació continuada al territori. El marc existent entre els dos organismes és un marc de col·laboració regular que es consolida any rere any.

En aquest cas, els dos organismes impulsen una formació, un màster dissenyat per aconseguir un nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques de qualsevol empresa orientada a la producció o als serveis. Aquesta formació comença el pròxim dia 2 de novembre i finalitza el febrer del 2022 complint amb els requisits necessaris per a la bonificació FUNDAE.

Disseny i planificació estratègica, tècniques de negociació, E-procurement, elecció dels KPI’s, normatives adients, intermodalitat, financial management, leadership & coaching, són alguns dels continguts que s’imparteixen dins d’aquesta oferta formativa.

El màster ofereix diverses sortides professionals com són la direcció d’operacions, de distribució de planificació o de transports. El temari d’aquest pla formatiu incorpora les darreres novetats del sector logístic i compta amb un equip docent altament qualificat i amb una extensa trajectòria i experiència en el sector. La Capità Marítim, Núria Obiols, o la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, Genoveva Climent, són alguns dels professionals que conformen l’equip docent.

El Port de Tarragona és conscient que la innovació i la recerca són vitals per al bon funcionament de l’organització com a motor econòmic del territori. És per això que col·labora en cursos de postgrau i màsters que estiguin relacionats amb les àrees d’interès de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Per fer les inscripcions i accedir a tota la informació seguir l’enllaç: https://tuit.cat/m2UNi

Port i URV, una col·laboració consolidada

El Port de Tarragona i la URV mantenen una estreta relació de col·laboració regular amb l’objectiu d’impulsar accions conjuntes adreçades a potenciar l’entorn socioeconòmic, fomentar la recerca, la innovació i la formació continuada

El projecte de restauració de la vida marina amb la col·locació de biòtops, el passat mes de setembre, és el darrer exemple de col·laboració entre universitat i Port. Però cal afegir altres accions com el foment d’estades formatives d’estudiants universitaris, programes en pràctiques, ajuts i cooperació en programes de formació de personal.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona