Més d’un miler de persones visiten l’exposició fotogràfica Tarragona Confinada del Port de Tarragona

Més d’un miler de persones visiten l’exposició fotogràfica Tarragona Confinada del Port de Tarragona
20 Oct
2020

La venda de catàlegs ha recaptat més de 350 € que es destinen íntegrament a la Creu Roja de Tarragona

Amb entrada lliure l’exposició estarà oberta fins al pròxim 8 de novembre al Tinglado 1 del Moll de Costa

Es posen a l’abast el catàleg i les imatges de l’exposició, els beneficis dels quals es destinaran a entitats tarragonines que lluiten contra la COVID 19

Més d’un miler de persones, en poc més d’un mes, han visitat el Tinglado 1 del Moll de Costa, espai que és testimoni d’una exposició fotogràfica molt especial des del 13 de setembre, ‘Tarragona confinada. La ciutat amagada’.

Es tracta d’una mostra fotogràfica on onze professionals de la fotografia han captat imatges de l’efecte de la pandèmia de la COVID-19 durant els passats mesos de març a juny. El talent fotogràfic fixa el record i documenta un període per crear memòria històrica d’un moment que ha marcat un abans i un després a la nostra societat.

Submergir-te en l’exposició és sentir què ha significat el confinament total de Tarragona durant gairebé dos mesos. Mirades crítiques, mirades introspectives, mirades properes que han recorregut els carrers, les places i els espais públics mentre la ciutat va romandre amagada per a la majoria dels tarragonins i tarragonines. La càmera va captar a Tarragona com a protagonista a través de persones, col·lectius, escenes i paisatges que per a quasi tothom van passar desapercebudes.

És per aquest motiu que l’organització ha volgut posar a l’abast de tothom un catàleg de l’exposició. Aquest catàleg es pot adquirir al Tinglado 1 al preu mínim de 5 euros. Fins avui la mostra ha recaptat més de 350 euros a través de la venda d’aquests catàlegs, diners que es destinen íntegrament a la Creu Roja de Tarragona per combatre els efectes de la COVID 19.

 

Imatges a l’abast de tothom i beneficis destinats a la lluita COVID 19

Aquesta exposició s’ha convertit en un gran testimoni personal i col·lectiu per reviure moments, descobrir espais tarragonins des d’un angle completament diferent i per a recordar un escenari inimaginable. Des del Port de Tarragona es convida a visitar aquesta mostra oberta fins al pròxim 8 de novembre. L’horari per visitar l’espai és de dimarts a dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius d’11 a 14 hores.

Davant de la possibilitat que alguna de les fotografies exposades cridi l’atenció dels visitants, l’organització ha volgut donar l’oportunitat a tothom per adquirir alguna d’aquestes potents imatges en diferents mides i preus. Cal afegir que el 50% dels beneficis de la venda de les fotografies exposades són destinats a entitats del territori com a suport econòmic en temes relacionats a la lluita contra el COVID 19.

La mida més gran oferta és de 84 x 126 cm i té un preu de 450 €, li segueix la imatge de 29 x 43 cm a 100 € i finalment la mida de 21 x 29,7 cm amb un preu de 50 €.

Per a qualsevol sol·licitud l’organització posa a disposició de les persones interessades el contacte d’un dels fotògrafs, Ruben Perdomo. Mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 654 329 080 es gestionen totes les comandes, dubtes o suggeriments que es rebin.

“Tarragona Confinada. La ciutat amagada” és un homenatge als homes i dones que van treballar fins al límit de les seves forces durant el període més intens del confinament per la pandèmia de coronavirus i un reconeixement a les entitats que van treballar amb implicació i dedicació per fer front a una amenaça desconeguda, i el record immortalitzat de què va ser Tarragona durant els mesos de confinament.

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors