Atrás

El Port de Tarragona instal·la una nova xarxa contra incendis en la zona d’hidrocarburs

El Port de Tarragona instal·la una nova xarxa contra incendis en la zona d’hidrocarburs
25 Set
2020

La nova xarxa contra incendis s’unirà a les quatre xarxes ja existents a les instal·lacions portuàries tarragonines

Aquesta obra consisteix en la implantació d’una nova xarxa d’aigua contra incendis al Port de Tarragona que s’ubicarà a la zona d’hidrocarburs, complementant la xarxa contra incendis de titularitat privada que ja existeix en el mateix moll.

Aquesta nova xarxa, de gairebé 2 km de longitud, s’alimentarà de les ja existents del moll de Cantàbria i de l’Estació Intermodal de La Boella.

Actualment al Port de Tarragona compta amb 4 estacions de bombeig de titularitat pública que donen servei a les diferents xarxes contra incendis que cobreixen la gran part dels molls de les instal·lacions portuàries.

A més a més, hi ha altres xarxes de titularitat privada que o bé disposen d’estació de bombeig pròpia o bé es connecten a la xarxa de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Algunes d’aquestes xarxes disposen d’interconnexions que permeten reforçar i assegurar l’abastament d’aigua en les situacions més crítiques.

Un futur encara més connectat

La nova xarxa a la zona d’hidrocarburs ja quedarà preparada per poder connectar-la a la del moll de la Química, unint els dos costats del riu Francolí i per tant creant un immens sistema contra incendis a tot el Port de Tarragona. Aquesta obra també permetria desenvolupar una xarxa contra incendis pública al moll d’Andalusia que actualment en disposa una de titularitat privada.

La darrera actuació serà la col·locació d’una nova estació de bombeig al moll Catalunya, assegurant així l’abastament d’aigua contra incendis a tot el Port inclòs el moll de Balears tant en primera com en segona fase de construcció del nou moll.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 20 Octubre 2020
Dijous 22 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Fruit Attraction
Madrid

Dilluns 26 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Posidonia

Dijous 29 Octubre 2020
Divendres 30 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Commodities Exchange (ECE)

Avís de circulació

19 Octubre 2020
30 Octubre 2020
Tall de trànsit rodat: ACCÉS de REUS
Accés Moll Llevant

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos