El Port Tarragona reunirà experts de la logística de líquids al IV Med Hub Day

El Port Tarragona reunirà experts de la logística de líquids al IV Med Hub Day
17 Ago
2020

Per primera vegada aquest seminari es realitzarà de manera virtual, els dies 19 i 20 del pròxim mes de novembre

El Port de Tarragona i el clúster ChedMed organitzaran els dies 19 i 20 de novembre la quarta edició del Med Hub Day; i per primera vegada i de manera excepcional, es desenvoluparà virtualment. Serà un seminari web interactiu a través d'una plataforma en línia que continuarà garantint la participació i el networking entre els participants. S'espera la participació virtual d'un centenar de professionals de la logística de productes químics i petroquímics en aquest seminari, l'objectiu del qual és promoure el debat i l'intercanvi d'informació sobre les fortaleses i oportunitats que brinda el Mediterrani com a plataforma logística per als productes químics i petroquímics, particularment amb el món actual canviant.

Així doncs, terminals d’emmagatzematge, ports, consignataris, transitaris, analistes del mercat i empreses químiques i petroquímiques es reuniran per a debatre i aportar idees i novetats en aquesta “nova normalitat”. El seminari tindrà un complet programa d'experts vinculats al sector, on no faltaran activitats de networking i lúdiques. I els temes aniran des de l'impacte de la covid-19 en la cadena logística petroquímica al Mediterrani fins a la intermodalitat ferroportuaria com a baula terrestre en una estratègia hub; passant per panels de ports, terminals i d'empreses petroquímiques i químiques i les perspectives de mercat dels “tankers” a la regió mediterrània.

Qualitat i competitivitat

El Port de Tarragona és un hub mediterrani per a l'emmagatzematge i la distribució de productes líquids a granel que fa costat a la indústria local amb instal·lacions i infraestructures de primer nivell per a oferir un servei d'emmagatzematge.

En els seus quatre anys de vida, el Med Hub Day concentra els seus esforços a millorar el potencial de la regió mediterrània com a plataforma logística de productes químics i petroquímics per a convertir-se en una alternativa sostenible al hub energètic que conformen els ports d'Anvers, Rotterdam i Amsterdam, conegut com ARA.

En aquest esdeveniment anual, aquesta quarta edició de manera virtual, experts de la logística portuària es reuniran per a aportar idees i definir els punts de millora per a augmentar la qualitat i la competitivitat de la regió del Mediterrani, en temes com la millora les rutes logístiques actuals, la reducció de costos, la reducció del consum de CO₂ o la millora en el temps de lliurament, amb l'objectiu comú de compartir visions, interessos i actius per a col·laborar en l'atracció de nous fluxos cap a la regió mediterrània.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona