El Port de Tarragona lliura els premis al jovent guanyador del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual

El Port de Tarragona lliura els premis al jovent guanyador del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual
27 Jul
2020

Els i les guanyadores han fet un passeig amb la Golondrina, on representants del jurat del Concurs, els hi han fet el lliurament dels premis

El concurs destinat a joves d’entre 8 i 18 anys va rebre un centenar de propostes

Aquest dilluns a les 13 hores la Golondrina ha estat testimoni del lliurament dels premis al jovent guanyador del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual, sota el títol ‘Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?’ organitzat el passat mes d’abril pel Port de Tarragona a través de les seves xarxes socials amb el hashtag #SantJordiconfinat2020.

Els i les joves guanyadores, amb un somriure a la cara, han pogut gaudir del passeig en una de les barques tarragonines més emblemàtiques, per conèixer el Port i a la vegada gaudir del seu reconeixement com els millors del centenar de propostes presentades en aquesta edició tan especial de Sant Jordi Virtual 2020.

El concurs es va dividir en quatre categories atorgant un premi per cadascuna. La guanyadora de la primera categoria, de 8 a 10 anys, va ser Sònia Aixelà amb Un ‘Sant Jordi diferent’, la segona categoria, d’11 a 12 anys, va ser per Cristina Mormeneo amb ‘Virusdrac’, la tercera categoria, de 13 a 15 anys, per Biel Guinart amb ‘El meu Heroi’ i la darrera categoria, de 16 a 18 anys, per Ona Pereira amb ‘Un Corona-Jordi temerari’.

El jovent guanyador, acompanyat per dues persones del seu entorn familiar, han pogut gaudir d’un viatge en Golondrina per conèixer de primera mà el Port, seguint, això sí, amb totes les mesures de seguretat establertes per la COVID -19. A continuació representants del jurat del concurs els hi ha fet lliurament del seu premi: un lot de llibres i uns auriculars sense fils.

El Port de Tarragona juntament amb Moll de Costa és conscient de la bona acollida d’aquests tipus d’activitats culturals i els hi motiva per continuar en aquesta línia implicant als joves a participar i estimular la seva creativitat. Durant el confinament, l’organisme, va organitzar diverses activitats per aquells dies tan insòlits, amb una celebració de Sant Jordi força diferent d’anys enrere.

Des d’un concurs de dibuix amb el títol “Explica’ns, què fas?”, amb un gran èxit de participació, fins “A cau d’orella”, on el conte va ser el gran protagonista per posar una nota de color per fer d’aquells moments peculiars, estones divertides i entretingudes.

Des del Port de Tarragona es fa arribar la felicitació a la Sònia, a la Cristina, al Biel i a l’Ona com a guanyadors del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual i es reitera la gratitud a totes les persones que hi van participar.

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona