El Port de Tarragona organitza el primer webinar de creuers per adaptar-se a la nova normalitat

El Port de Tarragona organitza el primer webinar de creuers per adaptar-se a la nova normalitat
09 Jun
2020

Titulat “Com preparar-nos com a destinació per a l'arribada de creuers a l'escenari "New normal" aquest webinar vol analitzar els futurs escenaris del sector

Adreçat principalment als agents relacionats amb la destinació turística de creuers de Tarragona-Costa Daurada

El Port de Tarragona amb la col·laboració de Cruise Knowledge Club organitzen el proper dijous 11 de juny a les 9 h un webinar que tractarà sobre la nova normalitat al sector dels creuers. Es tracta del primer webinar que s’organitza sobre aquesta temàtica i s’adreça principalment als agents relacionats amb la destinació turística de creuers de Tarragona-Costa Daurada.

Aquesta conferència web començarà el dijous a les 9 del matí amb la benvinguda a càrrec del President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset i Domènech. A continuació serà el torn de paraula dels altres ponents participants, Luis de Carvalho, CEO de Bermello Ajamil & Partners Europe, Virginia López Valiente, Directora General de Cruises News Media Group i Ramon Hurtado, Global Product & Operations Manager de Intercruises Shoreside & Port Service.

Els ponents analitzaran les mesures anunciades pel Ministeri de Transport i la seva implementació, presentaran les mesures vigents sobre l'arribada de creuers i les recomanacions que el Govern ha facilitat en aquets moments per a l'obertura: Què són, quines implicacions tenen, com s'articulen, etc. També abordaran els casos on es fa imprescindible tenir protocols d'actuació. I també presentaran les múltiples opcions que s'estan estudiant a nivell de prevenció a bord, entre altres temes.

La nova normalitat en el sector creuers

El Port de Tarragona treballa per poder reiniciar la temporada de creuers des del primer moment que sigui possible, sempre que les condicions sanitàries ho permetin i donant tota la prioritat a la salut de les persones.

En la nova normalitat, el turisme es veurà afectat pels nous protocols sanitaris i la implantació de mesures per a minimitzar el risc de contagi. Les coses canviaran de manera substancial i tot el sector haurà d’adequar el seu funcionament a aquestes noves normes i mesures.

Des d’aquest punt de vista, el webinar respon a la necessitat d’estar preparats davant la possibilitat que la temporada 2020 pugui reemprendre la seva activitat i poder engegar la logística amb agilitat i seguretat des del primer moment i, al mateix temps, també respon a la certesa que a partir d'ara i en endavant caldrà implementar aquetes mesures en la temporada 2021.

L’inici de la temporada encara és una incògnita i els agents implicats estan a l’espera de l'evolució dels esdeveniments. En cas de no poder-se iniciar aquesta temporada, tota la feina feta fins al moment servirà per preparar millor la temporada 2021 que, segons estudis del sector, està registrant nivells de reserves superiors a altres anys.

Totes les persones relacionades amb la destinació turística de creuers de Tarragona, poden accedir al registre del webinar: Clica aquí

Etiquetat com
  • Creuers a Tarragona
  • Creuers

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona