Port de Tarragona enfila la tercera edició de PortAutors, una mostra artística musical per trobar nous talents al territori

Port de Tarragona enfila la tercera edició de PortAutors, una mostra artística musical per trobar nous talents al territori
05 Jun
2020

El període d’inscripció estarà obert fins al pròxim 15 de setembre

La mostra artística atorgarà 3 premis diferents

6 finalistes assistiran a la final del pròxim 14 de Novembre al Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila la tercera edició de la mostra artística PortAutors per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o poden fer la seva inscripció mitjançant el formulari publicat al web https://ja.cat/inscripcioPortautors-es2020 fins al pròxim 15 de setembre, darrer dia per fer la sol·licitud.

Es tracta d’una mostra musical, sota el hasthag #PortAutors2020, que cerca la seva consolidació, després de l’èxit de les dues darreres convocatòries amb una gran participació de públic i una bona qualitat musical de les obres presentades que organitzarà l’espectacle final, i si les condicions ho permeten, el dissabte 14 de novembre amb la presentació de les 6 persones finalistes.

El certamen està obert a persones majors d’edat que no tinguin cap contracte discogràfic en vigor. Les peces musicals han de ser de l’autoria de la persona que concursa i interpretades per aquesta mateixa persona, podent-ho fer en qualsevol estil musical, instrumentació i llengua. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona al següent enllaç: https://ja.cat/Bases2020PortAutors

Premis

La mostra atorgarà 3 premis. El primer, el ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en cinc festivals del territori durant l’any 2021; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors.

Un segon premi , ‘Premi del públic’, s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra entre els finalistes organitzada per al pròxim 14 de novembre. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final de PortAutors. Aquest premi consistirà a dissenyar material d’enregistrament per la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

El tercer i últim premi, el ‘Premi a l’artista local’, triat pel jurat, serà la persona millor classificada entre les 6 finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació musical en un dels espais col·laboradors de la Mostra PortAutors 2021.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. Per altra banda el concurs ofereix al públic noves propostes i l’opció de descobrir nous i noves artistes.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran 6 finalistes i 4 reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. D’aquesta manera, el festival musical dóna cabuda a aquells i aquelles artistes que volen fer-se un lloc en el món musical i els i les facilita realitzar concerts i formar part en programacions i entorns de caràcter musical arreu del territori.

El Teatret de l’edifici de l’antic Pòsit de pescadors és un espai vinculat al departament de Port Ciutat del Port de Tarragona que acull esdeveniments de caràcter cultural, social, educatiu i institucional.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a https://ja.cat/8nWpR i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo.

 

El Teatret del Serrallo

 
+ info
    

Moll de Costa

+ info

 

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona