Atrás

El Teatret del Serrallo omplirà les cases de màgia amb la ‘Marató de Contes’ de Sant Jordi Virtual

El Teatret del Serrallo omplirà les cases de màgia amb la ‘Marató de Contes’ de Sant Jordi Virtual
21 Abr
2020

El pròxim 22 d’abril d’11 a 17 h a les xarxes oficials del Teatret del Serrallo

Des de famílies anònimes fins artistes reconegudes participen en aquest #acaudorella organitzat per la marca cultural del Port de Tarragona, Moll de Costa

El pròxim dimecres, 22 d’abril a les 11 del matí i fins a les 17 h aproximadament, amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Teatret del Serrallo, espai cultural del Port de Tarragona organitza una nova convocatòria de relats, ‘Marató de Contes’ en format virtual sota el hashtag #acaudorella.

Des dels seus comptes oficials a les xarxes socials, Facebook, Twitter, Instagram i el seu nou canal Youtube, el Teatret oferirà una gran festa del conte per omplir les cases de màgics relats.

Aquesta nova proposta és gràcies a l’èxit i bona rebuda del cicle virtual de contes #acaudorella que es va llançar les darreres setmanes i que va tenir una gran acollida per part del públic. Fet que va aconseguir que el Teatret, al seu canal de Youtube, disposi de més de 30 contes que comparteix com a recurs educatiu per famílies i centres educatius.

A hores d’ara la nova marató de contes ha tingut una resposta extraordinària i el Teatret ja compta amb 20 nous relats que desvetllarà el dimecres. Cal destacar que hi ha contes de famílies anònimes com també de conta contes reconegudes del nostre territori, com la Rat Cebrián, la Imma Pujol o en Joan Rioné, i amb la participació, també de l’entorn virtual com és ‘Cuentropia’ que es dedica a promocionar la lectura a través dels contes. Ha estat tal la gran acollida que també s’han sumat a aquesta crida, artistes com Pacoenlaluna, Cesc Freixas, Juan Manuel Álvarez, (vocal de Shuarma), entre altres que es desvetllaran el mateix dia de la trobada virtual.

Aquesta nova i inèdita proposta té lloc amb motiu de la diada de Sant Jordi 2020 del Port de Tarragona, sota el títol ‘Sant Jordi Virtual’ per dinamitzar a grans i petits amb diferents activitats . Un concurs literari, el Serrallo un lloc de conte i lectures confinades són els altres tres eixos organitzats pel Port de Tarragona.

Per poder seguir i participar en tot el seguit d’activitats organitzades, cal utilitzar l'etiqueta #SantJordiVirtualPort i seguir les xarxes oficials de Moll de Costa (Facebook, Twitter i Instagram)

La Marató de contes, forma part d’un dels quatre eixos que la marca cultural del Port de Tarragona, Moll de Costa, inicia per apropar-se a les famílies i al públic en general.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dijous 9 Juliol 2020
Divendres 10 Juliol 2020
00:00 - 00:00
Platts European Petrochemicals Conference

Dimarts 7 Juliol 2020
Dijous 9 Juliol 2020
00:00 - 00:00
Trans Middle East

Avís de circulació

9 Juliol 2020
9 Juliol 2020
19:30 - 22:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil
11 Juliol 2020
12 Juliol 2020
08:00 - 18:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil
13 Juliol 2020
13 Juliol 2020
19:30 - 22:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos