Atrás

Port de Tarragona organitza un concurs literari per imaginar la “versió confinada” de la llegenda de Sant Jordi

Port de Tarragona organitza un concurs literari per imaginar la “versió confinada” de la llegenda de Sant Jordi
16 Abr
2020

Moll de Costa, la marca cultural del Port de Tarragona, impulsa un Sant Jordi Virtual

Ofereix un complet programa d'activitats lúdiques i culturals dirigides a dinamitzar a petits i grans

La proposta del Sant Jordi per al 2020 del Port de Tarragona s’adapta al moment actual amb un programa d’activitats... a internet. El Port impulsa un Sant Jordi Virtual per dinamitar grans i petits amb quatre eixos temàtics: concurs literari “Sant Jordi, la princesa i el drac què farien ells confinats?”, El Serrallo un lloc de conte, Marató de contes #acaudorella i Lectures confinades, Moll de Costa proposa quatre activitats perquè les fam´iies passin aquests dies de la forma més agradable possible.

El Port de Tarragona fa una crida a la participació en aquestes activitats amb les quals es pretén animar aquesta llarg període a casa, compartint experiències entorn de la nostra cultura, tradicions i patrimoni.

Per poder seguir i participar en tot el seguit d’activitats organitzades, cal utilitzar l'etiqueta #SantJordiVirtualPort i seguir a Moll de Costa en les seves pàgines d'Instagram (@MolldeCosta), Facebook (Moll de Costa – Port de Tarragona) i Twitter (@Molldecosta).

 

 

Concurs literari a Instagram

La primera de les activitats és el Concurs Literari sota el títol “Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?” a través de la xarxa social Instagram, adreçada a joves de 8 a 18 anys. Els més joves poden enviar un conte o una història del que creuen que farien els protagonistes de Sant Jordi si estiguessin a casa confinats. La data límit per presentar els treballs serà el proper 1 de maig.

Bases del concurs

 

El Serrallo un lloc de conte

Del 20 al 24 d’abril el Museu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona oferiran cada dia un conte de la col·lecció Petit Museu per visibilitzar el projecte que ambdós duen a terme sobre el patrimoni immaterial del Serrallo.

+info: https://ja.cat/DHsOg

Marató de contes #acaudorella

Estigueu totes i tots atents el 22 d’abril a partir de les 11 hores. Des del Teatret del Serrallo oferiran una gran festa del conte per apropar-se al seu públic familiar i omplir les cases de contes en una marató de contes #acaudorella. Hi haurà contes d’artistes coneguts que han preparat per a l’ocasió, com el d’en Cesk Freixas o els que ens dedicaran els Amics de les Arts. També de famílies anònimes que han volgut sumar-se a la proposta i de contacontes tarragonins i tarragonines.

+info: https://ja.cat/NDeZ2

Lectures confinades

El Servei de publicacions ofereix un enllaç on es poden trobar llibres sobre la ciutat, el port o la mar en obert. Pot ser un bon moment, malgrat tot, per assaborir el regust mariner que poden aportar aquestes lectures, i moltes altres. Descarrega-te-les a: https://ja.cat/llibrespublicacions

El Port de Tarragona i Moll de Costa, dinamitzadors culturals

El Port de Tarragona juntament amb Moll de Costa han organitzat diverses activitats per aquests dies. Primerament es va llençar el concurs de dibuix “Explica’ns, què fas?” amb un gran èxit de participació, i que ja té els dibuixos guanyadors.

Per una altra banda, el Teatret del Serrallo ha organitzat durant aquestes setmanes l’activitat titulada “A cau d’orella” on el conte ha estat el protagonista. A l’activitat s’hi participava des de dos vessants, la creadora, explicant contes i enviant-los, i per l’altra banda com a espectadors, via les xarxes socials del mateix Teatret.

Ambdues activitats han estat un èxit per a tots els públics, l’objectiu sempre ha sigut intentar fer que aquest temps que ens ha tocat viure passi de la forma més agradable i divertida possible.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dijous 9 Juliol 2020
Divendres 10 Juliol 2020
00:00 - 00:00
Platts European Petrochemicals Conference

Dimarts 7 Juliol 2020
Dijous 9 Juliol 2020
00:00 - 00:00
Trans Middle East

Avís de circulació

9 Juliol 2020
9 Juliol 2020
19:30 - 22:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil
11 Juliol 2020
12 Juliol 2020
08:00 - 18:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil
13 Juliol 2020
13 Juliol 2020
19:30 - 22:00
Tall de trànsit: Treballs manteniment Pont mòbil
Pont mòbil

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos