La policia portuària del Port de Tarragona informa a les tripulacions sobre les mesures antiCOVID19

La policia portuària del Port de Tarragona informa a les tripulacions sobre les mesures antiCOVID19
20 Mar
2020

Els agents pugen a bord dels vaixells mercants per a notificar presencialment totes les resolucions de les autoritats competents

Els agents de la Policia Portuària del Port de Tarragona, davant l'epidèmia del coronavirus COVID-19, s'estan encarregant de reforçar i actualitzar la informació sobre les mesures adoptades per a la contenció i mitigació del COVID-19. La policia del Port s'encarrega de lliurar les fitxes informatives emeses per Sanitat Exterior especialment per a ports i aeroports.

Els vaixells mercants i les seves tripulacions ja van rebent aquesta informació per via dels seus agents consignataris, i ara es reforça mitjançant la notificació presencial de totes i cadascuna de les resolucions emanades de les diferents administracions competents que afecten recomanacions o restriccions de moviments en el nostre territori, i que per tant també afecten la marineria dels vaixells mercants que escalen en el Port de Tarragona.

Amb aquesta acció presencial desenvolupada pels agents de la Policia Portuària, a bord dels vaixells, el Port de Tarragona adopta les mesures pertinents de control i seguretat davant els vaixells mercants que atraquen en les instal·lacions portuàries tarragonines.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Antwerp XL
Berlin ExpoCenter City

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global

Dijous 23 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Andalusian Commodity Exchange

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties