Sota el títol ‘Explica’ns què fas?’ el Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix per la canalla

Sota el títol ‘Explica’ns què fas?’ el Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix per la canalla
20 Mar
2020

El concurs, dividit en 3 categories, està destinat a infants fins als 12 anys

El concurs es desplegarà mitjançant les xarxes oficials i la web del Port de Tarragona sota el hashtag #DibuixPortTarragona

Els petits i petites podran enviar els seus dibuixos fins al 30 de març

Des del Port de Tarragona, volem que els nens i nenes passin millor aquesta situació, i els animem a participar en el Concurs de Dibuix “Explica’ns què fas?”. Volem que ens expliquis amb un dibuix que fas tot aquest temps de confinament a casa. Pots dibuixar coses divertides que has viscut aquests dies, quins jocs t’has inventat, quines coses fas amb la família...

Si, a més a més, aquestes coses que fas són temes relacionats amb el Port que has fet o inventat sense sortir de casa, el teu dibuix tindrà més possibilitats de ser premiat.

En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, fins als 12 anys. Hi haurà 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Cada participant podrà enviar com a màxim 2 obres.

Els nens i nenes participants hauran d’enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #DibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020.

Els dibuixos es faran públics, tant en la web i a les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset.

Es premiaran 3 dibuixos per cada categoria. I podran fer una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. (D’aquesta manera tindrem 27 persones a la golondrina: 9 infants premiats i 18 acompanyants). El millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.

Bases del concurs de dibuix Port Tarragona

#DibuixPortTarragona

#JoEmQuedoAcasa

#PortTarragona