El Port de Tarragona avança pagaments a proveïdors per injectar liquiditat a les empreses

El Port de Tarragona avança pagaments a proveïdors per injectar liquiditat a les empreses
17 Mar
2020

Escurça la validació de factures i pagament a menys d’una setmana

El Port de Tarragona reduirà el termini legal de pagament de 30 dies a un terç i pagarà a proveïdors en menys d’una setmana. El departament d’administració i finances de l’Autoritat Portuària retallarà al màxim el període de validació de factures i pagament de la factura per tal de contribuir a injectar liquiditat a les empreses.

El Port de Tarragona implementa aquesta acció amb l’objectiu d’alleugerir els problemes de tresoreria de les seves empreses proveïdores, especialment de les petites i mitjanes. En aquests moments d’alentiment de l’activitat econòmica, les empreses poden patir problemes per fer front al pagament de nòmines, proveïdors, etc.

Amb aquest escurçament del període de pagament, el Port espera contribuir a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia de COVID-19. El Port de Tarragona funciona amb normalitat amb una part molt important de la seva plantilla desenvolupant treball no presencial.

En aquest cas, els treballadors i treballadores del departament administració i finances del Port treballen des dels seus domicilis particulars per tal de prestar el servei amb la màxima normalitat possible. Els proveïdors i el Port treballen al 100% amb factura electrònica la qual es tramita a través de la plataforma FACe.

El sistema FACe és el Punt General d'Entrada de Factures de l'Administració General. La plataforma permet la tramesa de factures en format electrònic a aquells organismes de les administracions, sense importar el volum de facturació anual, mida o nivell d'informatització, a proveïdors de béns i serveis de les administracions públiques. Tarragona, 17 de març de 2020.

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Antwerp XL
Berlin ExpoCenter City

Dimarts 21 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global

Dijous 23 abril 2020
Dijous 23 abril 2020
00:00 - 00:00
Andalusian Commodity Exchange

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos

   

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties