Atrás

Presentació del llibre guanyador del III Premi d'Investigació Port de Tarragona

Presentació del llibre La marina de Tarragona en el segle XIV. La seva relació comercial amb Mallorca, de Guillem Morro

El proper dimarts dia 19 d’abril de 2011, a les 19 h, tindrà lloc a la sala de conferències del Port de Tarragona, l’acte de presentació del llibre de Guillem Morro Veny, Doctor en Història per la Universitat de Barcelona, La Marina de Tarragona en el segle XIV. La seva relació comercial amb Mallorca. L’acte anirà a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Andreu Figueras, i presentarà el llibre Maria Bonet Donato, professora d’Història Medieval de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

 

Recordem que aquesta obra resultà guanyadora del III Premi d’Investigació Port de Tarragona el passat mes d’octubre de 2010 i que l’Arxiu del Port i l’Autoritat Portuària de Tarragona iniciaren la convocatòria d’aquest certamen, de periodicitat bianual, l’any 2004, amb l’objectiu de fomentar la investigació i els estudis sobre el Port de Tarragona i el seu entorn més immediat.

El llibre forma part de la “Col·lecció Saturnino Bellido” del Servei de Publicacions del Port de Tarragona, els títols de la qual versen sobre la història del port  i són de caràcter monogràfic.