Atrás

El Port de Tarragona participa a la fira Seatrade Europe 2019 a Alemanya

El Port de Tarragona participa a la fira Seatrade Europe 2019 a Alemanya
12 Set
2019

El Port d’Hamburg organitza la fira europea més gran de la indústria dels creuers

El Port de Tarragona participa amb Tarragona Cruise Port Costa Daurada, de l’11 al 13 de setembre a Seatrade Europe 2019 que se celebra a Hamburg. Seatrade Europe és l’esdeveniment comercial líder per a la indústria europea de creuers, coneguda pel seu compromís amb la sostenibilitat i responsabilitat ambiental del sector.

En la darrera cita Seatrade Cruise Global, celebrada el passat abril 2019 a Miami, van participar més de 5.000 visitants i més de 260 expositors de més de 40 països. Amb aquestes dades, aquesta fira exclusivament per al sector de creuers, es reafirma la gran oportunitat que suposa participar en aquest tipus d’esdeveniment on Port de Tarragona té l’ocasió de mostrar les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a escala internacional.

El Port de Tarragona es presenta en aquesta trobada internacional amb l’objectiu de donar a conèixer una ciutat com és Tarragona, la Costa Daurada i Terres de l’Ebre com a oferta turística i destinació de creuers a escala internacional així com consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial i posicionar la ciutat de Tarragona com a destinació de creuers al Mediterrani i el Port de Tarragona com a un port referent.

Noves actuacions

Actualment, el mercat global de creuers està en contínua expansió i, conseqüentment, experimenta canvis continus per adaptar-se a la demanda. Aquest fet obliga les destinacions a adaptar-se a les necessitats de les companyies navilieres i dels tour operadors.

Fruit d’aquests canvis en la demanda i de la voluntat de consolidar el Port de Tarragona com a port de creuers, any rere any s’incorporen millores en l’operativa de creuers i en l’oferta turística. Una d’elles és la nova zona de recepció, Tarragona Cruise Port Welcome Center, inaugurada al mes de maig i que funciona com a àrea de gestió per a l’entrada i sortida a les persones que aquest 2019 han entrat o sortit per mar a Tarragona, ha estat una de les novetats d’aquest any.

Per altra banda, el Port de Tarragona té previst invertir més de 30 milions d’euros en la construcció del futur moll multifuncional de Balears, que suposarà la creació d’un nou espai de 4 hectàrees i per acollir una nova terminal de creuers i que entrarà en funcionament el 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que “el Port de Tarragona està fent els deures per consolidar el seu posicionament com a destinació de creuers, sempre atent als canvis que aquest mercat està experimentant a nivell mundial per avançar-nos-hi i per adaptar-nos-hi per guanyar competitivitat”.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info

 

 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dilluns 2 Novembre 2020
Dimecres 4 Novembre 2020
00:00 - 00:00
Global liner shipping

Dijous 5 Novembre 2020
Dijous 5 Novembre 2020
00:00 - 00:00
Platts European Petrochemicals Conference

Dijous 19 Novembre 2020
Divendres 20 Novembre 2020
00:00 - 00:00
IV Hub Day

Avís de circulació

19 Octubre 2020
30 Octubre 2020
Tall de trànsit rodat: ACCÉS de REUS
Accés Moll Llevant
24 Octubre 2020
24 Octubre 2020
08:00 - 15:00
Tall de trànsit rodat: ACCÉS LLEVANT
Accés Moll Llevant

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos