El Port de Tarragona participa a la fira Seatrade Europe 2019 a Alemanya

El Port de Tarragona participa a la fira Seatrade Europe 2019 a Alemanya
12 Set
2019

El Port d’Hamburg organitza la fira europea més gran de la indústria dels creuers

El Port de Tarragona participa amb Tarragona Cruise Port Costa Daurada, de l’11 al 13 de setembre a Seatrade Europe 2019 que se celebra a Hamburg. Seatrade Europe és l’esdeveniment comercial líder per a la indústria europea de creuers, coneguda pel seu compromís amb la sostenibilitat i responsabilitat ambiental del sector.

En la darrera cita Seatrade Cruise Global, celebrada el passat abril 2019 a Miami, van participar més de 5.000 visitants i més de 260 expositors de més de 40 països. Amb aquestes dades, aquesta fira exclusivament per al sector de creuers, es reafirma la gran oportunitat que suposa participar en aquest tipus d’esdeveniment on Port de Tarragona té l’ocasió de mostrar les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a escala internacional.

El Port de Tarragona es presenta en aquesta trobada internacional amb l’objectiu de donar a conèixer una ciutat com és Tarragona, la Costa Daurada i Terres de l’Ebre com a oferta turística i destinació de creuers a escala internacional així com consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial i posicionar la ciutat de Tarragona com a destinació de creuers al Mediterrani i el Port de Tarragona com a un port referent.

Noves actuacions

Actualment, el mercat global de creuers està en contínua expansió i, conseqüentment, experimenta canvis continus per adaptar-se a la demanda. Aquest fet obliga les destinacions a adaptar-se a les necessitats de les companyies navilieres i dels tour operadors.

Fruit d’aquests canvis en la demanda i de la voluntat de consolidar el Port de Tarragona com a port de creuers, any rere any s’incorporen millores en l’operativa de creuers i en l’oferta turística. Una d’elles és la nova zona de recepció, Tarragona Cruise Port Welcome Center, inaugurada al mes de maig i que funciona com a àrea de gestió per a l’entrada i sortida a les persones que aquest 2019 han entrat o sortit per mar a Tarragona, ha estat una de les novetats d’aquest any.

Per altra banda, el Port de Tarragona té previst invertir més de 30 milions d’euros en la construcció del futur moll multifuncional de Balears, que suposarà la creació d’un nou espai de 4 hectàrees i per acollir una nova terminal de creuers i que entrarà en funcionament el 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que “el Port de Tarragona està fent els deures per consolidar el seu posicionament com a destinació de creuers, sempre atent als canvis que aquest mercat està experimentant a nivell mundial per avançar-nos-hi i per adaptar-nos-hi per guanyar competitivitat”.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info

 

 

Etiquetat com
  • Creuers
  • Creuers a Tarragona

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

III Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari

 

 

 

 

DATA i LLOC

30-31 maig 2024 - Tinglado1 Moll Costa ( Maps -- https://tuit.cat/RBgaA )) + info

 PROGRAMA

REGISTRE OBERT